به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از زددی نت، کرازنیچ طی سخنانی در نمایشگاه سی ای اس اعلام کرد محققان و آزمایشگاه های اینتل متعهد به پیشبرد فناوری رایانه ای کوانتومی هستند و آزمایشگاه این شرکت در هلند به طور ویژه در حال آزمایش و تولید سیستم های رایانه ای کوانتومی است.
اینتل تا به حال زمانی را برای عرضه عمومی رایانه های کوانتومی تولیدی خود اعلام نکرده، اما به گفته مدیرعامل این شرکت آزمایش تراشه کوانتومی مجهز به هوش مصنوعی Loihi در این شرکت نیز در شهریور ماه گذشته با موفقیت صورت گرفته است.
تولید رایانه های کوانتومی انقلابی در دنیای فناوری ایجاد می کند. زیرا احتمال از دست رفتن اطلاعات در این رایانه ها نزدیک به صفر است و آنها از سرعت و توان پردازش همزمان بسیار بالایی برخوردار هستند. البته مهم ترین چالش در زمینه استفاده از رایانه های کوانتومی در منازل یا ادارات دمای بسیار پایین مورد نیاز برای فعالیت آنهاست که تامین آن در محیط عادی کار ساده ای نیست.
مدیر عامل اینتل در سخنان خود به شناسایی آسیب پذیری ملت داون در تراشه های تولیدی این شرکت در دو دهه اخیر هم اشاره کرد و از همکاری مشترک دهها شرکت فناوری برای حل این مشکل که می تواند به سرقت کلمات عبور کاربران از حافظه رایانه ها منجر شود، خبر داد.