ربابه قادری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: اغلب مراجعه کنندگان به مجتمع قضائی اطفال از مسائل حقوقی و قضائی و روند تشکیل و سیر رسیدگی به پرونده بی اطلاع هستند و این امر نشات گرفته از اطلاع رسانی ضعیف در این ارتباط است .
وی افزود : عدم اطلاع مردم از مسائل حقوقی باعث سرگردانی بسیاری از مراجعه کنندگان به محاکم می شود در حالی که باید توجه داشت که حتی دانش محدود از مسائل حقوقی می تواند کمک موثری برای اصحاب پرونده باشد.
قادری به نقش رسانه ها در افزایش آگاهی مردم از مسائل حقوقی و قضائی اشاره کرد و افزود : رسانه ها و به خصوص صداو سیما در آموزش مسائل حقوقی به مردم می تواند نقش موثری ایفا کند که به این امر در حال حاضر کمتر توجه شده است .
سرپرست مجتمع قضائی اطفال در ارتباط با حضور مشاوره در مجتمع قضائی اطفال گفت : در حال حاضر مجتمع فاقد مشاوره است و ضرورتی نیز در این امر احساس نمی شود اما دایره مددکاری در مجتمع فعال شده و بر اساس وظایف تعیین شده اعضای آن به بررسی وضعیت خانوادگی و شناسایی خانواده نوجوانان بزهکار می پردازند.
وی گفت: در قانون دادگاه های اطفال حضور مشاوره پیش بینی شده و فقط این امر برای دادگاه های خانواده مورد تاکید قرار گرفته است اما در قانون جدید دادگاه های اطفال حضور مشاوران در محاکم اطفال پیش بینی شده که در صورت تصویب ، حضور این قشر در محاکم اطفال الزامی خواهد شد.