مهدی صفوی نژاد در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به آبرسانی سیار به ۴۳۹ روستای استان، اظهار داشت: تعداد روستاهای نیازمند آبرسانی سیار استان در طول سال بنا بر میزان مصرف و شرایط در حال افزایش یا کاهش است.
وی با بیان اینکه در تیرماه امسال بیشترین تنش آبی را در روستاهای استان داشته ایم به گونه ای که این تعداد به ۴۶۱ روستا افزایش یافته است، بیان کرد: کمترین تعداد نیز مربوط به مهرماه بوده که در این ماه ۴۲۳ روستا تحت پوشش شبکه آبرسانی سیار قرار داشته اند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی ادامه داد: طبق آخرین آمار آذرماه امسال به ۱۸ هزار و ۵۸۹ خانوار روستایی استان با جمعیتی بالغ بر ۶۵ هزار و ۴۵۶ نفر به صورت سیار آبرسانی شده است.
حمل ۲۴ هزار تانکر آب به روستاها
صفوی نژاد از حمل ۲۴ هزار و ۲۱۱ تانکر آب به روستاهای استان در سال جاری خبر داد و گفت: در مجموع طی این مدت ۲۸۵ هزار و ۸۱۱ مترمکعب آب به این روستاها حمل شده است.
وی اضافه کرد: بیشترین حجم آب آبرسانی شده مربوط به شهرستان درمیان با ۵۹ روستا با ۹ هزار و ۱۳۷ مترمکعب بوده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی، سرانه آبرسانی سیار به ازای هر نفر در شبانه روز را ۱۵ لیتر عنوان کرد و گفت: با این وجود حجم آبی که به روستاها آبرسانی می شود بیشتر از این میزان بوده و بنا به نیاز و شرایط این میزان افزایش می یابد.
به گفته صفوی نژاد در حال حاضر بیشترین روستاهای نیازمند آبرسانی سیار مربوط به شهرستان نهبندان با ۷۳ روستا است.
نیاز ۵ میلیارد تومانی برای آبرسانی سیار
وی با بیان اینکه به منظور مدیریت آبرسانی سیار در سال جاری و پرداخت دیون سال های گذشته از سوی شرکت آب و فاضلاب روستایی مبلغ پنج میلیارد تومان اعتبار پیشنهاد شد، عنوان داشت: با این وجود تاکنون تنها برای یک میلیارد و ۸۵ میلیون تومان موافقت نامه صادر شده که حدود ۵۰ درصد این مبلغ نیز تاکنون ابلاغ شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی اضافه کرد: با وجود پرداخت این مبلغ در حال حاضر بالغ بر سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان دیون در این بخش داریم.
صفوی نژاد اظهار امیدواری کرد از محل اعتبارات ماده ۱۰ اعتبارات مورد نیاز این بخش در سال جاری پیش بینی شود.