رشت-معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به در دست ساخت بودن ۳۰۰ پروژه فرهنگی و هنری در کشور از بهره برداری تالار مرکزی رشت در سال آینده خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر کاراندیش ظهر چهارشنبه در حاشیه بازدید از مجتمع های فرهنگی و هنری شهرهای لاهیجان و رشت در جمع خبرنگاران با اشاره به فعالیت ۸۲۰ مجتمع فرهنگی و هنری در سطح کشور، اظهار کرد: ۳۰۰ مجتمع فرهنگی و هنری دیگر نیز در سطح کشور در حال ساخت است.

وی با بیان اینکه انتظار می رود با تکمیل و بهره برداری از این تعداد بتوانیم به فضای مطلوب و استاندار در حوزه فرهنگی نزدیک شویم، افزود: در حال حاضر علاوه بر این مجتمع های در حال ساخت ۲۳۰ طرح دیگر نیز از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سطح استان ها در حال ساخت است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با اشاره به اینکه در این میان ۶۰ طرح جزء طرح های ملی هستند، گفت: ۵۰ طرح از این تعداد فعال بوده که برای اجرای آن بیش از دو هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار ملی و هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال نیز اعتبار استانی در نظر گرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: طرح های یاد شده در قالب تالار، موزه هنرهای معاصر و کتابخانه مرکزی است که بین ۱۵ تا ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

کاراندیش در ادامه به ساخت تالار مرکزی رشت نیز اشاره و تصریح کرد: ساخت این تالار از سال ۸۶ آغاز شده و در مراحل پایانی خود قرار دارد و یکی از علت های تأخیر در بهره برداری از این تالار مشکل در برگشت صدا سالن کنسرت این تالار بوده که خوشبختانه مرتفع شده است.

وی با اشاره به اعتبار هزینه شده برای ساخت این تالار تا به امروز ، گفت: تاکنون ۶۰ میلیارد تومان اعتبار برای ان هزینه شده و این تالار در اوایل سال آتی نیز به بهره برداری می رسد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین به ساخت مجتمع فرهنگی و هنری لاهیجان با زیربنای چهار هزار و ۷۰۰ متر مربع نیز اشاره و خاطرنشان کرد:  این پروژه در سال ۹۳ به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی واگذار شده و پیش از آن توسط مسکن و شهرسازی در حال ساخت بود.

 وی با بیان اینکه در حال حاضر فاز نخست این پروژه از پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی برخوردار و سال آینده به بهره برداری می رسد، اظهار کرد: در مجموع تکمیل و بهره برداری از سه فاز این پروژه سه سال طول می کشد.

به گفته کاراندیش تکمیل و بهره برداری از این پروژه نیازمند ۷۰ میلیارد ریال اعتبار است.