اعتراف اولمرت به اینکه اسرائیل سلاح هسته ای دارد با چراغ سبز آمریکا صورت گرفته است و اعراب باید ضمن تلاش برای دستیابی به سلاح هسته ای، استراتژی تعامل خود را با اسرائیل تغییر دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه البیان در مطلبی به قلم "احمد الکنانی" با بیان این مطلب، به بررسی اعتراف "ایهود اولمرت" نخست وزیررژیم صهیونیستی درباره وجود زرادخانه سلاح هسته ای در این رژیم پرداخت.

"ایهود اولمرت" دو روزگذشته درگفتگویی با تلویزیون آلمان اعلام کرد : اسرائیل جزء دولتهایی است که سلاح هسته ای در اختیاردارند.

"الکنانی" براین مسئله تاکید دارد که "اولمرت" تازمانی که چراغ سبز آمریکایی ها را دریافت نکرده باشد، روزدوشنبه به وجود سلاح های هسته ای در اسرائیل اعتراف نمی کرد. چرا که "اولمرت" بعد از چند روز از اعترافات "رابرت گیتس" وزیردفاع جدید آمریکا در برابر مجلس سنا، به سلاح های هسته ای اسرائیل، این اظهارات خود را ایراد کرد.

به گزارش البیان، "گیتس" در این اظهارات خود به گونه ای سخن گفت که گویی فعالیت های ( صلح آمیز) هسته ای ایران را برای رسیدن به فناوری های صلح آمیز توجیه کرد و گویی که وزیر دفاع جدید آمریکا با این اظهارات می خواست زمینه را برای "اولمرت" فراهم کند تا به سلاح های هسته ای اسرائیل اعتراف کند. به همین علت نباید بیانیه ای را که از دفتر "اولمرت" در رابطه با این سخنان وی صادر شد و در واقع پس گرفتن این سخنان بود ، جدی گرفت.

"احمد الکنانی" درادامه مقاله خود به این مسئله اشاره کرد که "اولمرت" بسیارعلاقه مند است تا به طور رسمی به ابهام هسته ای اسرائیل پایان دهد. بنابراین از زمان و مکانی که در آن بود به نحو احسن استفاده کرد.

بنا براین طی دیدار رسمی خود از آلمان به سلاح هسته ای تل آویو اعتراف می کند و این درحالی است که آلمان به آنچه که آنان کشتار دسته جمعی یهود ( هولوکاست) می نامند، متهم است.

اما ازنظر زمان نیز اعلام این مسئله در حالی صورت گرفت که در تهران کنفرانس بین المللی درباره  واقعیت "هولوکاست" برگزار می شد. گویی که نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواست تا از مکان و زمان با هم استفاده کند چرا که آلمان درگذشته دشمن یهود بوده و امروز هم ایران طرح هسته ای در دست اجرا دارد که نگرانی اسرائیل را برانگیخته است.

به گزارش "مهر"، در ادامه این مطلب آمده است : اسرائیل درحال حاضر زمان خواه از نظر نظامی و سیاسی نیاز شدید به این اعلام داشت و شاید این اعلام اسرائیل را به سوی پایان دادن به مرحله ابهام هسته ای پیش ببرد. اسرائیلی که از بعد از جنگ 33 روزه درلبنان به دست حزب الله درهمه زمینه ها با شکست روبرو شد.

 همانطوری که برخی از فرماندهان و تحلیلگران نظامی اسرائیلی اعلام کردند : اسرائیل به طور کامل قدرت بازدارندگی نظامی خود را از دست داد، بنابراین اسرائیل چاره ای نداشت جز اعلام وجود سلاح هسته ای دراسرائیل تا به این ترتیب هیبت از دست رفته خود را بازپس گیرد و همچنین بتواند قدرت مفقوده خود را برای ترساندن عرب ها به طور کلی و ایران به طور خاص برگرداند.

همچنین می توان اینگونه تفسیر کرد که این اظهارات "اولمرت" در واقع تهدید ایران بود.

به گزارش مهر، البیان در ادامه براین مسئله تاکید دارد که آمریکا به اسرائیل ماموریت مقابله با هر طرح هسته ای را در منطقه خاورمیانه حتی اگر این طرحها و برنامه های صلح آمیزباشد، داده است. درغیر این صورت چگونه می توانیم اعتراف "اولمرت" را که یک روز بعد از بیانیه کنفرانس کشورهای حاشیه خلیج فارس ارائه شد، تفسیر کنیم.

درکنفرانس شورای همکاری خلیج فارس از همه طرف ها حتی از اسرائیل خواسته شد تا  تحت بازرسی بین المللی قرار گیرند . از دیگر موضوعاتی که دربیانیه پایانی این نشست برآن تاکید شد، بررسی طرح مشترک کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس برای دستیابی به فناوری صلح آمیز هسته ای است.

در ادامه این مطلب آمده است : بی شک این اعلام "اولمرت" دوستان عربی آمریکا را در برابر ملت ها و ارتش هایشان تحت فشار قرار می دهد، چراکه تمام ملت ها و کشورهای عربی به طور کامل در برابر قدرت هسته ای اسرائیل که مانند شمشیری آماده بربالای سرشان کشیده شده است، خلع سلاح هستند. بنابراین همه مواضع و سیاست های کسانی که عرب های میانه رو نامیده می شوند، در معرض نابودی است.

به نوشته این روزنامه این سخنان "اولمرت" در واقع همه شعارهای به ظاهر صلح طلبانه عربها را که به اصطلاح این عرب های میانه رو درپیش گرفتند؛ مانند " صلح گزینه استراتژیکی عرب " و " طرح های عاری کردن خاورمیانه از سلاح هسته ای " را در معرض ازبین رفتن قرار می دهد.

درمقابل بر مقبولیت همه برنامه ها برای مقاومت در مقابل هیمنه و سلطه آمریکایی اسرائیلی خواه درلبنان ، فلسطین یا عراق را تایید می کند.

این نویسنده عرب زبان درادامه این مقاله این سوال را مطرح می کند که چگونه می توان با رژیم نژاد پرست و مسلح به سلاح هسته ای که می تواند همه ( کشورهای عربی) را واداربه اطاعت و همچنین تهدید کند، همزیستی کرد؟. بنابراین همه کسانی که از حماس و  گروه های مقاومت فلسطینی می خواهند که اسرائیل را به رسمیت بشناسند، باید دست از خواسته های خود بردارند، چراکه هیچ وقت صلح حقیقی و ثبات و آرامش برقرار نمی شود، مگر بین کسانی که از نظرقدرت در یک سطح قرار دارند و درغیر این صورت به رسمیت شناختن اسرائیل درواقع جز تسلیم شدن نیست.

به نوشته این روزنامه چاپ امارات، "اولمرت" با اظهارات خود عملا دعوت ها برای فعال کردن طرح صلح عربی و همچنین تضمین های همه توافقات صلح را از بین برد.

"الکنانی" همچنین براین مسئله تاکید کرد که این اعلام تل آویو تغییر استراتژیکی را در تعامل عربی با این رژیم می طلبد.

به گزارش مهر، درادامه این مقاله همچنین تاکید شد: بنابراین پاسخ گفتن به دعوت اروپا برای برگزاری کنفرانس " مادرید 2 " کاملا بی فایده و بی ارزش است، چراکه برگزاری چنین کنفرانس هایی هیچ نتیجه ای در برندارد مگر آنکه عرب ها در برابر اسرائیل بیشتر عقب نشینی کنند چراکه اکنون سلاح هسته ای اسرائیل به عنوان یک قدرت استراتژیک درمقابل ضعف و تفرقه فراگیر کشورهای عربی قرارگرفته است.

"احمد الکنانی" درپایان مقاله خود می نویسد: درحال حاضر اعراب باید برای دفاع از خودشان مجهز به سلاح هسته ای شوند، چرا که اسرائیل بسیار خطرناک است و خاورمیانه بعد از اعتراف اسرائیل به دراختیار داشتن سلاح هسته ای مانند قبل نیست. همچنانکه خرافات تورات ( بعد از تحریف در آن راه پیدا کرد) درمورد نبرد "هرمجدون" اطرافمان را پرکرده است و هولوکاست صهیونیستی دیگری را علیه اعراب و مسلمانان درحال شکل گیری است.