تعدادی از مدیران بنگاه‌های تولیدی و خدماتی کشور به همت میتاپس تجارب مدیران از شرکت تولیدی تلاونگ بازدید کردند.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، در این بازدید که با حضور تعدادی از مدیران خبرگزاری مهر،  میتاپس تجارب مدیران و جمعی از مدیران بنگاههای تولیدی و خدماتی برگزار شد، مهندس مهدی معصومی، بنیانگذار مجموعه تولیدی تلاونگ، تجربیات مدیریتی خود در این مجموعه تولیدی را تشریح کرد.

وی با بیان اینکه مجموعه تلاونگ طی سالهایی که از فعالیت خود می گذرد، همواره بدنبال ارتقای فرهنگ تولید و مصرف تخم مرغ در کشور بوده است، اظهار کرد: مجموعه تلاونگ از سال ۱۳۵۶ آغاز به کار کرد ، در ابتدا در زمینه تولید مرغ گوشتی، مرغ تخم گذار، جوجه یکروزه، خوراک دام و طیور فعال بود. از سال ۱۳۶۱ در تولید تخم مرغ فعالیت کرد و از سال ۱۳۸۰ با تولید تخم مرغ بسته بندی شده انقلابی در این صنعت ایجاد کرد.

وی توضیح داد: بدین صورت که با ایجاد فرمول خاص در نوع بسته بندی، درج تاریخ تولید و انقضاء ، استفاده از رنگدانه برای اولین بار، توجه به طعم و بو، احترام به حقوق مصرف کننده باعث شد تفاوتی بین تلاونگ و سایر تولید کنندگان تخم مرغ ایجاد شود برای همین در اذهان مردم با اسم تخم مرغ شناسنامه دار ، نام تلاونگ تداعی می شود.

وی ادامه داد: در طی این سالها در بحث تبلیغات و استفاده از تخم مرغ هم نقش زیادی داشتیم . بعد از آن نیز برای اولین بار در کشور اقدام به تولید تخم مرغ پاستوریزه کردیم که طی این فرایند زرده و سفیده توسط دستگاه و بصورت کاملا بهداشتی،  ازهم جدا و پاستوریزه شده و برای مصارف صنعتی در قنادی، خانگی و ورزشکاران به بازار عرضه می شود.

این مدیر موفق ایرانی به گام تازه مجموعه تولیدی تلاونگ در این عرصه اشاره کرد و گفت: تولید ساندویچ های مبتنی بر تخم مرغ جهت ارتقای سلامت جامعه از اقدامات تازه این گروه تولیدی است و تلاش داریم با فرهنگ سازی، مردم را به سمت استفاده از ساندویچ های سالم با پایه تخم مرغ به جای ساندویچ های کالباس و ژامبون سوق دهیم. 

معصومی به نوآوری‌ها و تلاش‌های این مجموعه برای بهبود فرهنگ مصرف تخم مرغ در کشور اشاره کرد و گفت: متاسفانه در دولت نهم و دهم تلاش های نوآورانه این مجموعه بدلیل نوع نگاه مسئولان وقت، متوقف شد.

وی با اشاره به مشکلاتی که پیش روی مدیران نوآور  و خلاق وجود دارد، گفت: تمرکز ما نه روی درآمدزایی، بلکه همواره روی فرهنگ سازی بوده است به همین دلیل بخش تحقیق و توسعه مجموعه تلاونگ راه اندازی شد و تلاش داریم از طریق نوآوری به ارتقای فرهنگ جامعه در زمینه تخم مرغ کمک کنیم.

در ادامه، مهندس محمد معصومی، پسر آقای معصومی که در حال حاضر مدیرعاملی مجموعه تلاونگ را برعهده دارد، با اشاره به تجربیات مدیریتی خود بعنوان یک مدیر جوان اظهار کرد: مجموعه تلاونگ تلاش دارد تا برند خود را ارتقا داده و جهانی کند و اگر چه در همه این سالها نیز استانداردهای آن از صنعت تخم مرغ داخلی بالاتر بود اما همچنان می کوشد تا در سطح استانداردهای جهانی فعالیت کرده و در صنعت جهانی تخم مرغ نوآوری ایجاد کنیم. از جمله این نوآوری ها، تولید ساندویچ با پایه سفیده تخم مرغ بود که برای اولین بار در جهان انجام شد و مورد توجه بسیاری از کشورها قرار گرفت.

او ادامه داد: ما طی دو سه سال اخیر تغییرات زیرساختی زیادی در این مجموعه ایجاد کردیم که هزینه زیادی داشت اما نتیجه آن را در آینده قطعا خواهیم دید.

حامد معصومی، پسر دیگر آقای معصومی که مدیریت بخش برندسازی و فروش مجموعه تلاونگ را برعهده دارد نیز در این نشست گفت: یکی از برنامه های آتی مجموعه ما، تولید نوشیدنی بر پایه تخم مرغ است که می تواند جایگزین بسیار مناسبی برای انواع نوشیدنی های مضر رایج در سبد مصرف خانوار شود.

او گفت: تولید محصولات دیگر با پایه تخم مرغ از جمله لوازم آرایش نیز در برنامه ما قرار دارد.

وی ادامه داد: کنفرانس IEC (کنفرانس جهانی تخم مرغ) که سالی دو بار در سطح بین المللی برگزار می شود، تولیدکنندگان بزرگ تخم مرغ از سراسر جهان مسائل، مشکلات و نوآوری های جدید را ارائه می دهند  و مجموعه تلاونگ که نماینده این کنفرانس در ایران است، سال گذشته از نوآوری تلاونگ درتولید ساندویچ های بر پایه سفید تخم مرغ به شدت استقبال کرد.

حامد معصومی گفت: مجموعه تلاونگ همچنین به خاطر تلاش هایش در زمینه ارتقای فرهنگ مصرف تخم مرغ در ایران، جایزه کریستال اگ را از این کنفرانس دریافت کرده است.

وی همچنین به تجربیات مدیریتی خود بعنوان یک مدیر جوان در مجموعه تلاونگ اشاره کرد و گفت: جوانگرایی در مجموعه تلاونگ با مدیریت درست منابع انسانی محقق شد.