به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی ادارهکل تبلیغات اسلامی کردستان، محسن کرمی در کارگاه آموزشی نقش رسانه در دنیای امروز و فردا که ویژه کارکنان تبلیغات اسلامی کردستان در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: شبکههای اجتماعی علیرغم مزایای کمنظیری که دارند میتواند تبدیل به قاتل خونآشامی برای تولیدمحتوا و دانش زبان فارسی در فضای مجازی شوند که نیازمند مدیریت است.
وی افزود: اگر تولید محتواهای فضای مجازی بهویژه شبکههای اجتماعی موبایلی به درستی مدیریت نشوند تبعات جبرانناپذیری از جمله کاهش قدرت درک خواندن متون بلند و تحلیلی را به همراه خواهد داشت.
وی یادآور شد: ذات شبکه اجتماعی دسته چندمی مانند تلگرام که امروز محور تقاضا دیجیتالی شدن ایرانیها است اشتراکگذاری محتوای سطحی است محتواهایی که همچون کف میآید و با موجی دیگر میرود و جریانی کاغذب را ایجاد میکند.
استاد دانشگاههای کرمانشاه همچنین به تاثیر کارتونهای کودکان که از سوی غربیها و با عناوینی مانند باب اسفنجی، عصر یخبندان و غیره پخش میشود، پرداخت و افزود: دیالوگهای بکار رفته در این کارتونها با هویت دینی و فرهنگ اسلامی ما متفاوت است و عناصری مانند پرخاشگری، جدایی از خانواده دزدی و غیره را به کودکان القا میکند.
کرمی بیان کرد: محتوای رسانههای مختلف غربی بهویژه کارتونهایی که ویژه کودکان و نوجوانان طراحی میشود براحتی افکار مخاطبان را به سمت اهدافی که پشت آن نهفته سوق میدهد و این اهداف چیزی جز دور شدن از فرهنگ غنی ایران اسلامی نیست.
وی با اشاره به اینکه برنامهسازی و برنامهریزی حوزه رسانه بر اساس دو بُعد آیندهپژوهی و آیندهنگاری انجام میشود، افزود: در خصوص آیندهپژوهی یکهزار و ۵۵۰ ایستگاه تلویزیونی برنامهسازی میکنند که عمدتا به عهده یهودیهاست.
رابط آموزش ادارهکل تبلیغات اسلامی کردستان نیز در خصوص برگزاری این کارگاه آموزشی بیان کرد: این کارگاه به منظور تعمیق بینش کارکنان اداره کل به مدت 20 ساعت برگزار شد.
دیاکو اصلانی اضافه کرد: اهمیت و نقش رسانه در دنیای امروز و فردا، نظریه مطرح در حوزه رسانه و تعیین نظریه مبنا، آسیبها و تهدیدهای حوزه رسانه در جامعه ایران و دین و رسانه از جمله سرفصلهای دوره آموزشی یاد شده بود.