به گزارش خبرگزاری مهر، نویسنده در این کتاب در ۲۴ فصل با نگاهی توصیفی و در عین حال دیرینهشناسـانه به بررسی ابعاد و وجوه مختلف علوم غریبه در ایران پرداخته و فصلهایی را نیز به جادو، کیمیاگری، طلسمات و شاخههای دیگر علوم غریبه اختصاص داده است. همچنین بخشهایی از کتاب به بررسی جایگاه این علوم در غرب اختصاص دارد. کتابشناسی علوم غریبه در ایران بخش دیگر این کتاب است که به معرفی مهمترین کتابهای این حوزه در چند صد سال گذشته میپردازد. از ویژگیهای کتاب، اختصاص فصلهایی به شخصیتهای مرتبط با علوم غریبه همچون بلیناس حکیم، آصف ابنبرخیا، افلاطون، یونگ، رازی، سهروردی، ابنعربی، شیخ بهایی، مُلّا حسین واعظ کاشفی و دیگران است.
از ادبیات غریبه تا سخن غریبه، زبان و معنا در متون غریبه، علوم غریبه به مثابه هنر، علوم غریبه: از هند تا پاکستان و علوم غریبه در غرب از دیگر فصلهای کتاب است. فصلی از کتاب هم به این مسئله میپردازد که علوم غریبه پای در واقعیت دارد یا خرافات؟
براتی در مقدمه کتاب به این مساله اشاره می کند که هدف از پرداختن به این علوم،نه تایید محتوای موجود در آن ها بلکه آشنا کردن مخاطب با برخی زوایای پنهان ذهنیت تاریخی ایرانی و تمرکز بر متن هایی با پس زمینه امر غریب است.
چاپ دوم «بادهای افسون» (مقدمه ای بر شناخت علوم غریبه در ایران) در ۱۸۶ صفحه به قیمت ۱۷ هزار تومان در کتابفروشی های سراسر کشور قابل تهیه است.