به گزارش خبرنگار مهر، محمد کسمایی ظهر دوشنبه در جلسه برنامه ریزی برگزاری جشنواره سرایان شناسی با اشاره به در پیش بودن برگزاری طرح خاوران شناسی (سرایان شناسی) گفت: این طرح به منظورتحقق پیوند فکری و فرهنگی نسل حاضر با گذشتگان، بررسی آداب و رسوم قدیم در منطقه، حفظ و احیای هویت افتخار آمیز اسلامی ایرانی در مقابل تهاجم فرهنگی دشمن، استفاده بهینه از ظرفیتهای بالقوه فرهنگی و هنری، بومی و محلی اجرایی میشود.
وی بیان کرد: در راستای عملیاتی کردن اهداف سند تحول بنیادین، برنامه پنجم توسعه و سند برنامه راهبردی معاونت آموزش ابتدایی، به منظور تحقق پیوند فکری و فرهنگی نسل حاضر با گذشتگان برای درک حقایق، آداب و رسوم، فراهم سازی زمینه مناسب جهت پرورش حس وطن دوستی طرح خاوران شناسی هدف گذاری شده و اجرایی میشود.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان سرایان تاکید کرد: هر فعالیتی باید با مشارکت حداکثری دانش آموزان صورت گرفته و نتایج آن برای آنها ملموس و عینی باشد و مشارکت و همکاری والدین دانش آموزان و همچنین همکاران محترم در اجرا، به شرط رعایت قوانین و مقررات آموزش و پرورش بلامانع است.
محمد امین تیمورزاده، کارشناس آموزش پیش دبستانی و دبستانی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان سرایان هم در این جلسه با اشاره به گستردگی اهداف طرح خاوران شناسی (سرایان شناسی) گفت: این طرح محورهای اقلیم، جاذبههای گردشگری، کشاورزی و صنعت و معدن را شامل می شود.
وی افزود: این طرح با مشارکت 22 مدرسه ابتدایی شهرستان سرایان و در سه نقطه شهری و سه نقطه روستایی شهرستان برگزار میشود.
تیمورزاده با بیان اینکه این طرح دانش آموزان را به تحقیق و پژوهش در زمینه شناخت آداب و رسوم ملی، مذهبی شهر و دیار خود ترغیب می کند افزود: با توجه به جذاب بودن رسومات گذشتگان و اینکه این آداب و رسوم برای آنان تازگی دارد، باعث ایجاد روحیه شادابی و طراوت در دانش آموزان می شود.
در این جلسه حوزههای فعالیت برای مدارس مشخص شد تا مدارس در هر محور به طور جامع تحقیق و پژوهش کنند.