تهران - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با اشاره به برخی ضعف‌ها در ساختار آموزش قرآن، گفت: ارتقای سواد قرآنی نیازمند تربیت مربیان توانمند در حوزه معنایی و مفهومی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی شکری صبح سه‌شنبه در نشست هم‌اندیشی اعضای مجمع اساتید قرآنی استان سمنان با رئیس سازمان دارالقرآن الکریم کشور و فعالان قرآنی به میزبانی دفتر وی، ضمن تأکید بر لزوم استفاده از معلمان آموزش‌دیده قرآنی، تأکید کرد: نقش خانواده‌ها و آموزش‌وپرورش درزمینهٔ آموزش قرآنی بسیار مهم است چراکه ما نیازمند تربیت مربی توانمند قرآنی خصوصاً در حوزه معنایی و مفهومی هستیم.

وی افزود: اگر اصلاحات رفتاری و اعتقادی از پایه شروع نشود در آینده، مشکلات عمیق‌تری گریبان‌گیر جامعه خواهند شد.

جامعه نیازمند فعالیت‌های قرآنی است

رئیس ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی استان سمنان با اشاره به تغییر اولویت خانواده‌ها به ارزش‌های مادی، تأکید کرد: متأسفانه امروز بیش‌ازپیش جامعه به قرآن نیاز دارد و حاکمیت نیز باید برای توسعه مفاهیم قرآنی هزینه کند لیکن ما ضمن توسعه و تقویت حلقه‌ها و تشکل‌های قرآنی، نیازمند کشف و پرورش استعدادهای قرآنی در مدارس هستیم که باید به آن نگاه ویژه‌ای داشت.

شکری در ادامه سازمان دارالقرآن الکریم را یکی از بخش‌های موفق سازمان تبلیغات اسلامی دانست و اظهار داشت: استفاده از نیروهای توانمند، متخصص و مجرب قرآنی، عامل اساسی موفقیت این نهاد و یک از اهداف آن است.

وی در بیان سایر اهداف جلسات قرآنی نیز گفت: ایجاد تعامل و انس بین فعالان این عرصه، انتقال تجارب و نشر آن‌ها در جامعه و نیز پرورش استعدادهای قرآنی از نتایج مهم این محافل است.

برنامه‌های دهه فجر مردمی برگزار شود

رئیس کمیته قرآنی ستاد دهه فجر استان سمنان ضمن تأکید بر اهمیت نقش فعالان قرآنی در تأمین آرمان‌های جامعه اسلامی و با اشاره به پرسش‌های چندگانه رهبر معظم انقلاب اسلامی در حوزه سبک زندگی، گفت: مشکلات امروز ما درزمینهٔ معماری شهرها، صیانت از حقوق شهروندی و آموزش به دلیل قرآنی نبودن جامعه است درحالی‌که درگذشته نه‌چندان دور، اولین وجه سواد، قرائت قرآن بود.

شکری در ادامه خواستار نگاه ویژه مسئولان ستاد دهه فجر به برنامه‌های قرآنی ویژه این ایام شد و بیان کرد: انقلاب ما برای احیای دین خدا و قرآن کریم بود لذا کلام‌الله باید چون نوری درخشان در برنامه‌های دهه فجر، حضوری مستمر و محوری داشته باشد.

وی بابیان اینکه این انقلاب متعلق به مردم است و ملت ما نشان دادند در این ۳۹ سال انقلاب اسلامی، هرکجا که پای‌کار بودند، موفقیت عظیمی به‌دست‌آمده است، افزود: برنامه‌های دهه فجر می‌بایست مردمی و مسجد محور باشد تا بتوانیم شاهد حضور مردم در این مراسم باشیم.

ویژه‌برنامه ۱۰ شب ۱۰ مسجد در استان سمنان برگزار می‌شود

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان ضمن گرامیداشت ایام دهه فجر، تأکید کرد: یکی از مراسمی که به‌صورت محوری در این ایام برگزار می‌شود ۱۰ مسجد ۱۰ شب است که کرسی‌های تلاوت آن توسط کمیته قرآنی و مساجد شهرستان‌های هشت‌گانه استان که روسای آن مسئولان تبلیغات اسلامی هستند، تبیین شده است.

شکری بیان کرد: حضور مردم در مساجد باعث می‌شود تا فضایی معنوی بر اعیاد و جشن‌های دهه فجر و سایر مناسبت‌های دینی و ملی حاکم شود که این امر به غنای مراسم مذکور، کمک شایانی می‌کند.

وی هدف از برگزاری برنامه‌های کمیته قرآنی و مساجد دهه فجر استان سمنان را اشاعه فرهنگ دینی و قرآنی و همچنین احیای ارزش‌های انقلاب اسلامی برای نسل جوان خواند و بیان کرد: امیدواریم با همراهی همه دستگاه‌های عضو ستاد دهه فجر، شاهد برگزاری باشکوه این مراسم باشیم.