به گزارش خبرنگار مهر، مهدی قره شیخلو صبح سهشنبه در نشست هماندیشی اعضای مجمع اساتید قرآنی استان سمنان و فعالان قرآنی به میزبانی دفتر خود، ضمن بیان اینکه استانداردسازی آموزش قرآن در کشور مد نظر دارالقرآن الکریم سازمان تبلیغات اسلامی است، تاکید کرد: یکی از اقدامات این نهاد طی سال های اخیر، صدور ۲۰۰ هزار گواهینامه پایان دوره آموزش مربیان قرآنی است که بر اساس ارتقای استانداردهای تربیتی و آموزشی و با نگاه تربیت مربیان مجرب قرآنی برای انتقال داشته ها به نسل جوان ایران اسلامی صادر شده است.
وی افزود: یکی از دغدغههای اصلی سازمان دارالقرآن الکریم در کنار تولید منابع و محتواها، آموزش قرآن خردسالان تا سطوح عالی و تخصصی و تربیت نیروی متخصص بهمثابه مربیان قرآنی است که در این امر اقدامات ویژهای در دارالقرآن الکریم صورت گرفته است.
ضرورت ارتقای سطح آموزشهای قرآنی
رئیس دارالقرآن الکریم سازمان تبلیغات اسلامی درباره ارتقای آموزشیهای قرآنی و رویکردهای جدید این نهاد، تأکید کرد: ازجمله اقدامات صورت گرفته در دارالقرآن میتوان به ارتقای استانداردهای آموزشی با رویکرد مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان و همچنین تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآنی مدنظر رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره کرد که در سالهای اخیر نگاه کارشناسی ویژهای روی این مقوله انجامشده است.
قره شیخلو همچنین با نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم بهمثابه دیگر رسالت دارالقرآن الکریم اشاره کرد و بیان داشت: در این زمینه نیز همکاران ما در حوزه چاپ و نشر دارالقرآن کار کارشناسی شبانهروزی را در دستور کاردارند که خوشبختانه آثار و برکات آن را شاهد هستیم.
وی از دیگر اقدامات دارالقرآن الکریم به برگزاری طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم اشاره کرد و گفت: از سال جاری و از ماهها قبل برنامهریزی برای سیزدهمین دوره این طرح که از آن میتوان بهمثابه یک رویداد عظیم قرآنی نیز یادکرد، انجامشده و امیدواریم بتوانیم شاهد اجرای آن در آینده نزدیک باشیم.
۱۵هزار تشکل قرآنی در کشور وجود دارد
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم در ادامه، از ساماندهی و صدور مجوز تشکلهای قرآنی خبر داد و گفت: ۱۵ هزار تشکل قرآنی مردمی در کشور ساماندهی شدهاند که اگر بخواهند در سطح جامعه تأثیرگذاری قرآنی و دینی خودشان را داشته باشند باید شاهد ارتقای کیفی و کمی فعالیتهایشان باشیم لذا از همه فعالان در این تشکلها میخواهیم تا حضوری پرشورتر در محافل قرآنی داشته و برگزاری نشستها را محدود به مناسبتهای دینی نکنند.
قره شیخلو همچنین بیان کرد: ۵۶۰ پست قرآنی در سازمان تبلیغات اسلامی تعریفشده که تاکنون حدود ۳۰۰ پست آن دارای کاربر است و این نیروی انسانی، بهمثابه ظرفیتی عظیم و قابلاستفاده در راستای ترویج فرهنگ دینی است که باید از آن بهخوبی بهره برد.
وی افزود: امروز نیاز مردم در مورد قرآن کریم عوضشده و لذا از سوی دیگر نوع ارائه آموزشها نیز باید تغییر کند تا بتواند با نیاز امروز مطابق باشد و لذا باید تلاش کرد تا مردم متوجه تأثیرگذاری عظیم قرآن کریم بر زندگی روزمرهشان شوند که این امر رسالت فعالان قرآنی و دینی در سراسر کشور است.