رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با انتقاد از نحوه تخصیص بودجه به حوزه آسیب های اجتماعی، خواستار تدبیر اساسی دولت در این زمینه شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا عزیزی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز و در ارزیابی گزارش عملکرد بودجه ای دولت در سال جاری اظهار داشت: از مجموع ۱۸ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه مصوب تأمین اجتماعی که تعهد دولت بوده، کلاً ۹ هزار میلیارد تومان اختصاص یافته است.

وی همچنین از سه برابر شدن مستمری مدجویان کمیته امداد امام خمینی خبر داد و گفت: طی سال جاری تاکنون دو هزار و صد میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی به مددجویان کمیته امداد پرداخت شده که عملکرد خوبی بوده است.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس درباره اعتبارات مبارزه با مواد مخدر نیز گفت: از اعتبار مصوب دو هزار و ۱۲۹ میلیارد تومانی بودجه ۹۶، حدود هزار و ۱۸۵ میلیارد تومان پرداخت شده که نسبت به گردش مالی مواد مخدر چیزی نیست.

به گفته وی اعتبار در نظر گرفته شده برای پرداخت مطالبات و مستمری بازنشستگان صنعت فولاد فقط برای ۶ ماه اول امسال کفایت کرده و مابقی آن باید از محل فروش اموال وزارت کار تأمین شود که با توجه به عدم فروش اموال، باید برای سال ۹۷ تدبیری اندیشیده شود.

عزیزی تصریح کرد: در حوزه آسیب های اجتماعی هم با این روندی که ما داریم پیش می رویم تا ۱۰ سال آینده نیاز به آمریکا و اسرائیل نداریم و خودمان، خودمان را از بین می بریم لذا باید برای اعتبارات این بخش فکر اساسی شود.