به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالهادی فقهی زاده شامگاه پنجشنبه درآیین تقدیر از برگزیدگان سومین دوره رقابت های شوق تلاوت درمسجدالنبی (ع) قشم افزود: وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به دلیل اینکه این طرح برای شکوفایی استعدادهای نهفته نوجوانان است ازاین طرح حمایت و پشتیبانی می کند.
وی اظهارداشت: تلاش وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی اینست که در۳۱ استان کشور این طرح اجرایی شود.
وی تاکید کرد: براساس بررسیهای انجام شده برخی از بخش های این طرح نیازمند تقویت بیشتری و بخش دیگر ازجمله توسعه آموزش ها نیاز به استفاده از تجهیزات به روز دارد.
معاون قرآن وعترت وزارت فرهنگ وارشاداسلامی گفت: منشور طرح ملی تلاوت قرآن کریم نوجوانان و نونهالان است که امید به درخشش آنها بیشتر است.
وی حرکت رو به جلو طرح ملی تلاوت قرآن کریم را ستود و افزود: طرح ملی با بهره گیری از اساتید مجرب می کوشد تا معارف قرآنی و دینی دربین نسل جوان متبلور شود زیرا آینده در دستان قشر جوان است.
دبیرطرح ملی تلاوت قرآن کریم کشور هم گفت:کشف، شناسایی و پرورش نوجوانان مستعد قرآنی به منظور تربیت چهره های تاثیرگذار قرآنی در عرصه قرائت کشوری و بین المللی، رشد و ارتقاء ابعاد اخلاقی و علمی قاریان نوجوان، بهره گیری از روش های نوین و سنتی آموزش قرآن کریم، آموزش رشته های صوت، لحن، تجوید، حفظ، وقف و آموزش اجرای تلاوت های اثرگذار و معناگرا از جمله اهداف این طرح است.
حسین مقدم کیا افزود: طرح ملی تلاوت قرآن کریم در راستای منویات مقام معظم رهبری در تربیت قاریان بین المللی و کشوری با حمایت و نظارت معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اجرا می شود.
وی اظهارداشت:طرح ملی تلاوت قرآن کریم در ۲۰ استان کشور در سه دوره دو ساله شامل (مقدماتی و پیشرفته) در حال اجراست.