به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ بازوند امروز پنجشنبه در مراسم بزرگداشت ۱۲ بهمن و آغاز دهه مبارک فجر که در محل حسینیه مزار شهدای کرمانشاه برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام (ره) و شهدای انقلاب گفت: هر آنچه که امروز داریم مرهون خون این شهدا و شهدای پس از انقلاب است که به خاطر تثبیت این نظام شهید شدند.
وی یاد و خاطره شهدای مدافع حرم و شهدای مدافع امنیت نیز که طی روزهای اخیر در نبرد و مقابله با داعش شهید شدند، را نیز گرامی داشت.
انقلاب اسلامی ایران متعلق به همه است
استاندار کرمانشاه، انقلاب اسلامی ایران را متعلق به همه ملت دانست و گفت: انقلاب ما یک انقلاب منحصر به فرد در دنیا است و سالگرد این انقلاب ها اصلا با انقلاب اسلامی ایران قابل قیاس نیست.
وی تاکید و خاطرنشان کرد: این انقلاب متعلق به همه مردم است و مردم خودشان از این انقلاب حمایت، پشتیبانی و به عنوان یک سرمایه نگهداری می کنند.
بازوند تصریح کرد: مردمی بودن انقلاب و نگهداری و حفاظت از آن توسط خود مردم به این معنا نیست که مدیران خود نسبت به این موضوع مقداری کم توجه باشند و انتظار است آن نشاط کافی را در دستگاه های اجرائی سرلوحه کار خود قرار دهند که گلایه ای پیش نیاید.
وی اشاره ای به دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران داشت و گفت: این دستاوردها یادگارهای حضرت امام خمینی (ره) و سرمایه های این نظام هستند.
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: همه مردم به خصوص ما مدیران وظیفه داریم که این دستاوردهای ارزشمند را به نسل جدید و نسل های آینده منتقل و منعکس کنیم.
لزوم توجه به محرومین به عنوان یکی از دستاوردهای انقلاب
وی تصریح کرد: یکی از دستاوردهای انقلاب را که امروز هم احساس می شود باید به آن توجه شود بحث محرومیت زدایی و توجه به محرومان و مستضعفین است.
بازوند افزود: این موضوع یکی از اصلی ترین اهداف انقلاب است و همه مسئولین و مدیران باید آن را در دستور کار خود قرار دهند. چرا که انقلاب متعلق به محرومان نیز است.
وی با اشاره به اقدامات امام (ره) گفت: ایشان در ۱۴ اسفند سال ۱۳۵۷ کمیته امداد را برای رسیدگی به محرومین تشکیل داد، لذا باید این موضوع باید سرلوحه کار همه مدیران قرار گیرد.
تاکید مقام معظم رهبری به محرومیت زدایی در سیاست های ابلاغی به سران سه قوه
استاندار کرمانشاه ادامه داد: امکان ندارد در ابلاغ سیاست های کلی نظام به سران سه قوه توجه و تاکید مقام معظم رهبری روی این مقوله نبینید. لذا این جزو تکلیف ما است که توجه و عنایت خاصی روی این قشر داشته باشیم و آن را همواره سرلوحه کار خودمان قرار دهیم.
وی گفت: اگر بخواهیم دستاوردهای دیگری برای انقلاب اسلامی نام ببریم موراد فراوانی قابل ذکر است اما احیای خود باوری یکی دیگر از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران است.
ضرورت احیای خودباوری
بازوند، «احیای خود باوری» را از مواردی دانست که امروزه در استان کرمانشاه به شدت به آن نیاز داریم و یک ضرورت است.
وی افزود: ما باید به این باور برسیم که می توانیم مشکل خودمان را در استان کرمانشاه حل کنیم و احیای خود باوری یکی از دستاوردهای مهم انقلاب و یادگاران ارزشمند امام (ره) بود.
استاندار کرمانشاه یادآور شد: این خودباوری بود که توانست جنگ را تحمل کند و به پایان ببرد. اکنون نیز این خودباوری است که می تواند در استان کرمانشاه غول بیکاری را بشکند.
لزوم احیای فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه
وی «احیای فرهنگ ایثار و شهادت» را از دیگر دستاوردهای انقلاب برشمرد و تاکید کرد: این موضوع را نباید دست کم بگیریم، چرا که سرچشمه این فرهنگ عاشورای حسینی است و انقلاب اسلامی با توجه به این فرهنگ شکل گرفت و به پیروزی رسید. همین فرهنگ ایثار و شهادت بود که توانست ۸ سال جنگ را اداره کرده و مقابل همه دنیا بایستد و به پیروزی برسد.
این مسئول فرهنگ ایثار و شهادت را یک دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی ایران دانست و بر توسعه آن تاکید کرد.
وی افزود: اگر دنبال بهره وری در کارمان هستیم، در این فرهنگ بهره وری وجود دارد، لذا باید آن را حفظ و توسعه دهیم.
استاندار کرمانشاه دستیابی به دانش هسته ای را از دیگر دستاوردهای انقلاب دانست و گفت: درست است ما شهدای زیادی در این راه داده ایم اما اگر می بینید دنیا اکنون تسلیم ما می شود، صرفا برای این است که ما به این دانش دست پیدا کرده ایم و تسلط داریم.
بهره وری و قدرت در دانایی است
وی افزود: این دانایی ما است و امروز بهره وری و قدرت نیز در دانایی است.
بازوند خاطرنشان کرد: دستاوردهای ذکر شده از انقلاب دستاوردهای کمی نیستند و باید آنها را به نسل جدید منقل کنیم و انعکاس و تجزیه و تحلیل آن تکلیف و وظیفه ما است.
وی رهبری انقلاب اسلامی ایران را بسیار متفاوت از رهبری سایر انقلاب ها و نظام ها دانست و گفت: ما اکنون در کشوری در خاورمیانه زندگی می کنیم که یک جزیره امن است و این در حالی بوده که بسیاری از کشورهای اطراف ما در نارآرامی به سر می برند.
زلزله بیکاری ویرانگرتر از زلزله ۷.۳ ریشتری است
وی گفت: خطر بیکاری بیش از زلزله است و به نوعی می توان گفت ویرانی زلزله بیکاری بیش از ویرانی زلزله ۷.۳ ریشتری است.
استاندار تاکید و خاطرنشان کرد: باید با تمام توان مقابله زلزله بیکاری ایستاد و برای آن کافی است مقداری فضای کسب و کار در استان را بهبود ببخشیم که بخش قابل توجه آن به ما دولتی ها بر می گردد.
وی تصریح کرد: ما اگر بتوانیم آن بروکراسی سنگینی که در درون ادارات وجود دارد را حل کنیم، خیلی از مسائلمان حل می شود و این توقع و انتظار از مدیران است.
لزوم عملیاتی کردن ۲۰ راهکار رفع مشکل بیکاری
بازوند با بیان اینکه بحث اشتغال باید به صورت ویژه در دستور کار مدیران قرار گیرد، خاطرنشان کرد: ۲۰ راهکار برای حل مشکل بیکاری ارائه دادیم که باید بتوانیم این ۲۰ راهکار را عملیاتی کنیم.
وی افزود: مطمئنا اگر این ۲۰ راهکار عملیاتی شود، حل مشکل بیکاری اگر چه کاری بسیار سخت است و نیازمند سرمایه گذاری عظیمی است، دور از ذهن نخواهد بود و این امکان وجود دارد.
لازم به ذکر است، در پایان این مراسم نماینده ولی فقیه در استان، استاندار کرمانشاه و جمعی از مسئولین با گذاشتن گل بر مزار شهدا به آنها ادای احترام کرده و با آرمان های نظام و انقلاب تجدید میثاق کردند.