فاروج- فرماندار فاروج گفت: ملت بزرگ ایران از ابتدای انقلاب تاکنون با حضور به‌موقع خود در تمامی صحنه‌ها نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کرده‌اند.

هادی رجایی نیا در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طی ۳۹ سال گذشته دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران با روش‌های مختلف در جهت ضربه زدن به کشور تلاش کردند اما حضور مردم و رهبری‌های مقام معظم رهبری همواره ناکام مانده‌اند.

رجایی نیا افزود: ترورهای شخصیت‌ها در اوایل انقلاب و همچنین آغاز جنگ تحمیلی در شرایط سخت پس از انقلاب ظلم بزرگی بر مردم بود اما ملت ایران با استقامت توانستند پیروز شوند.

وی تصریح کرد: همچنین تحریم‌های ظالمانه و ایجاد گروه‌های تکفیری از دیگر برنامه‌های دشمن برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی بود که همواره توانسته‌ایم پیروز و سربلند باشیم.

فرماندار فاروج بیان کرد: امروز بعد زا گذشت ۳۹ سال بازهم به لطف الهی توانستیم جشن پیروزی را شاهد باشیم و در جای‌جای ایران مشت محکمی بر دهان یاوگان بزنیم.