کتاب "چشم جهانی" نوشته دکتر یارمحمد بای که به تحلیل استیلای تلویزیون بر مناسبات جهانی می‌پردازد، از سوی انتشارات سوره مهر وابسته به پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی در هفت فصل با 353 صفحه و شمارگان 2200 نسخه منتشر شده است.

خبرگزاری مهر - گروه فرهنگ و هنر: این کتاب در مقدمه با فتح بابی در خصوص دگوگونی الگوی دموکراسی توسط تلویزیون و اختراع الگوی "دموکراسی رسانه ای" وارد فصول هفتگانه خود می شود.

فصل اول به "درآمدی بر ماهیت تلویزیون" می پردازد که در سه مبحث مورد تحلیل قرار گرفته است : "تلویزیون در مقام یک رسانه اسرار آمیز"، "ناپایداری مضاعف تولیدات تلویزیونی دو جهان متفاوت؟" و "تلویزیون و گفتمان همه گیری". البته مبحث اول به جهت اهمیت و فراگیری دارای 9 زیر مجموعه است از جمله "چسبیدن به جعبه"،"قیاس با سایر رسانه ها" و ... .

فصل دوم با عنوان "روان شناسی و تلویزیون" به مبحث "روان شناسی و ویژگی های ذاتی تلویزیون" می پردازد که در چهار زیر مجموعه بررسی شده است. "تلویزیون به مثابه بت پرستی" و "تصاویر تلویزیونی و واکنش مخاطبان" برخی از آنها هستند. در فصل سوم با عنوان "ایدئولوژی، فرهنگ، دین و تلویزیون" مبحث "تلویزیون، ابزاری ایدئولوژیک" در 9 زیر مجموعه مورد تحلیل قرار گرفته است.

فصل چهارم با عنوان "تلویزیون سیاسی" مبحثی را با عنوان "ارتباطات و روابط بین الملل" مورد بررسی قرار داده که در 6 زیر مجموعه ارائه شده است. در فصل پنجم که عنوان "اخبار تلویزیونی و تبلیغات بازرگانی" را به خود اختصاص داده، مبحث "مراحل گردآوری خبر تلویزیونی" تحلیل شده در 8 زیر مجموعه که "نگارش خبر در تلویزیون" و "استودیوی حاضر در حادثه" برخی از آنها هستند.

فصل ششم هم با عنوان "فرا مدرنیسم و تلویزیون" تنها در یک زیر مجموعه به بررسی این مبحث پرداخته است. نهایتاً در فصل هفتم که "چشم انداز آینده تلویزیون" عنوان گرفته، مجموعه بررسی های این مبحث به پایان می رسد. در بخش منابع هم به مجموعه ای از منابع ایرانی و خارجی اشاره شده است.