تبریز - نماینده مردم مراغه و عجب‌شیر در مجلس گفت: تا به حال نظام آموزش عالی کشور مورد سنجش و ارزیابی و ارزشیابی قرار نگرفته است که باید این کار انجام شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی جلیلی ظهر امروز شنبه در جمع خبرنگاران در تبریز با اشاره به اینکه اگر تعریف آموزش هم‌وزن معلمان و نیازمندان باشد آن‌وقت می‌تواند تأثیرگذار باشد، اظهار داشت: آموزش با معلمان و نیازمندان جامعه فاصله بسیار زیادی دارند و اگر به‌نظام آموزشی کشور نگاه کنیم متوجه خواهیم شد که در کشور نظام منسجمی نداریم.

نماینده مردم مراغه و عجب‌شیر در مجلس افزود: متأسفانه دروسی که در دانشگاه‌ها تدریس می‌شود تا به حال نتوانسته‌ایم حتی یکی از محتوای درسی را در دانشگاه‌هایمان تولید کنیم، ما در دانشگاه‌ها مقاله چاپ می‌کنیم یعنی نظریه‌پردازی و ایده پردازی می‌کنیم پس چگونه با وجود چاپ مقاله نمی‌توانیم این تولیدات را در دانشگاه‌ها تدریس کنیم.

وی با ابراز تأسف از اینکه کشور ما هنوز در دانشگاه‌های نسل اول گرفتار شده است، گفت: در حال حاضر دنیا از دانشگاه‌های نسل چهارم استفاده می‌کند اما ما هنوز گرفتار دانشگاه نسل اول هستیم.

جلیلی بابیان اینکه اکنون بیش از ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر فارغ‌التحصیل در تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور داریم، ابراز داشت: اگر دانشگاه‌های کشور کارآمد بودند آیا شاهد بیکاری ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار فارغ‌التحصیل می‌بودیم.

نماینده مردم مراغه و عجب‌شیر در مجلس اضافه کرد: هیچ‌یک از نظام ارزیابی، سنجش و ارزشیابی به‌درستی به کار گرفته نمی‌شوند به‌طور مثال کارشناس ارزیابی وقتی به دانشگاه می‌رود تا ارزیابی کند بیشتر ارزشیابی می‌کند و به‌طور واضح تا به حال نظام آموزش عالی کشور مورد سنجش و ارزیابی و ارزشیابی قرار نگرفته است.

وی یادآور شد: همیشه به مشکلات دانشگاه‌ها به‌طور کلی پرداخت‌شده و هیچ‌وقت نشده که به مشکلات و معضلات دانشگاه‌ها جزئی نگاه شود به همین خاطر برنامه‌ها نیز در محدوده خاص انجام نیافته و نیاز داریم تا به دانشگاه‌ها کمی کاربردی‌تر نگاه شود.