به گزارش خبرنگار مهر، سید رسول حسینی صبح جمعه در نشستی مشترک با تعدادی از مدیران عامل سمنهای استان همدان ضمن خرسندی از توسعه کمی و کیفی تشکلهای مردمی در دولت اظهار داشت: امروزه مشارکت مردم و فعالیت آنان در بخشهای گوناگون اجتماعی و فرهنگی جزء با حضور پر رنگ سازمانهای مردم نهاد امکان پذیر نیست.
وی گفت: همه دستگاههای اجرایی به خصوص نهادهای متولی امور در حوزه آسیبهای اجتماعی به همیاری و همکاری با سمن ها نیاز دارند که در این راستا شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با تشکیل گروه مشاوران سازمانهای مردم نهاد در بخش آسیبهای اجتماعی با محوریت اعتیاد زمینه این همکاری و همیاری را فراهم کرده است.
حسینی با اشاره به اینکه همدان در برخی از شاخص های کشوری در زمره استانهای ضعیف به شمار می رود، افزود: متاسفانه علیرغم اقدامات مطلوب و صورت گرفته کاهش و مهار و مقابله با مواد مخدر در همدان، این استان در بخش فعالیت های علمی و پژوهشی، اطلاع رسانی، مستند سازی و تعامل دستگاههای متولی با سمنها جزء استانهای ضعیف کشور محسوب می شود.
وی در ادامه گفت: کمک به اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر و گفتمان سازی اجتماعی فرهنگی مهمترین رسالت شکل گیری گروه مشاوران سمن های حوزه آسیب های اجتماعی است.
حسینی در بخش دیگری از سخنان خود به برخی از اهداف تشکیل این گروه پرداخت و اظهارداشت: بهره مندی از نظرات و دیدگاه های کارشناسانه سمن ها و فعالان اجتماعی، فراگیر کردن برنامه های مشترک آموزشی و فرهنگی شورا و سمنها در سطح شهرستانها و روستاها و نیز احصاء اولویتها، منابع و ظرفیت های اجتماعی سمنها در جهت تقویت مشارکت مردم از اهداف گروه مشاوران سمنهای حوزه آسیبهای اجتماعی است.
وی با استقبال از ایجاد و راه اندازی مجمع استانی سمنهای همدان در تابستان گذشته و عضویت همه سمنهای استان در آن، اظهار امیداواری کرد: این گروه بتواند با همکاری و تعاملات مثبت با این مجمع، مسیر تحقق سیاستهای نظام در امر کاهش و کنترل مصرف مواد مخدر را هموارتر نماید.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در پایان خواستار ارائه برنامه هایی جامع و تحقق پذیر از سوی اعضای گروه مشاوران برای سال آینده شد.