به گزارش خبرگزاری مهر، در ابتدای این نشست شاه محمدی در ارتباط با ساخت فیلم "بچه های اعماق" گفت: "هدف من از ساخت این فیلم پرداختن به تنهایی کودکان کار و خیابان بود و اینکه این کودکان خانواده دارند و به خواست خودشان وارد اجتماع شده اند و برای تامین زندگی کار می کنند. من نمی خواستم یک فیلم اجتماعی بسازم و مسائل و تبعات اجتماعی این بچه ها را در چامعه بررسی کنم. مسئله ای که من در فیلم به آن پرداختم تنهایی بچه ها و شرایط آنها در زندگی است."
وی در ادامه درباره مشکلات ساخت این فیلم افزود: "در طول شش ماه فیلمبرداری هیچ سازمان یا ارگانی به من کمک نکرد. اما تمام عواملی که در ساخت این پروزه به من کمک کردند بدن هیچ چشمداشتی در کنار من حضور داشتند و حتی مراحل فنی مانند استودیو صدا و تصویر نیز برای این فیلم هیچ مبلغی از من دریافت نکرد. اما در حال حاضر حدود چهار ماه است که برای نمایش فیلم به بهزیستی مراجعه می کنم و هنوز به موفقیتی نرسیده ام."
این کارگردان در ادامه افزود: "ساخت فیلم "بچه های اعماق" 16 ماه به طول انجامید. البته نزدیک به چهار ماه در مرحله مونتاژ قرار داشت. ابتدا فیلم 54 دقیقه بود که این نسخه از نظر اینکه تمام ذهنیت من را بیان می کرد کامل بود. اما زمانش را کمتر کردم که با مخاطب خود ارتباط بیشتری برقرار کند."
شاه محمدی درباره جشنواره های داخلی و خارجی هم گفت: "من شخصا به این جشنواره ها بی اعتمادم. این جشنواره ها فقط از سر تکلیف برگزار می شوند. اگر به برگزاری جشنواره ها در گذشته توجه کنیم می بینیم جوایز اصولا به فیلم هایی تعلق می گیرد که فاقد تکنیک، فکر و ساختار هستند. در صورتی که این جشنواره ها باید پاسخگوی سینمای بد و غلط خود باشند. با آمدن تکنیک دیجیتال در سینما اغلب فکر می کنند می شود به راحتی فیلم ساخت. اما باید دانست فیلم ساختن کار سختی است."
در پایان جلسه مسئول کانون فیلم فرهنگسرای دانشجو درباره اکران فیلم در فرهنگسرا گفت: "ما از چهار ماه پیش برنامه فرصت نمایش برای فیلم ها را در نظر گرفته ایم و فیلم ها را بر اساس درجه بندی به صورت رایگان در کانون به نمایش می گذاریم. ما این فرصت را برای فیلم های مستند و آثاری که برای اکران مشکل دارند به وجود آورده ایم. فیلم های تاریخ سینما نیز در جدول برنامه ما قرار دارد و "بچه های اعماق" چهارمین فیلمی است که ما در این کانون اکران می کنیم."