به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی صادقی در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان قم که ظهر چهارشنبه در ساختان امام جواد(ع) استانداری قم برگزار شد با اشاره به تلاش مدیریت استان برای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی، اظهار کرد: این تلاشها موقتی نیست و باید این را در دستور کار داشته باشیم که این کارها مداوم است.
وی افزود: اقدامات خوب دیگری هم در حوزههای مختلف در استان قم انجام شده است و خوشبختانه امسال ۳۵۰ پروژه با رقمی بالغ بر ۹۴۰ میلیارد تومان داشتیم که این نتیجه تلاشها و پیگیریهایی صورت گرفته است.
استاندار قم جذب سرمایهگذار را یکی از نکات اصلی توسعه قم دانست و گفت: دستگاهها باید به طور جدی این موضوع را دنبال کرده و سهم خود را در شناسایی سرمایهگذاران ایفا کنند.
همه دستگاهها در اقتصاد مقاومتی نقش ایفا کنند
وی آستانه مقدسه و مسجد مقدس جمکران را از دستگاههایی دانست که تا کنون کمتر برای مسائل اقتصادی و سرمایهگذاری از آنها استفاده شده است.
صادقی افزود: در برنامه آینده اقتصاد مقاومتی هر دستگاه حداقل باید یک پروژه اقتصاد مقاومتی باشد که در کمیتههای بررسی تصویب شده باشد.
وی با اشاره به ظرفیت بالای قم در حوزه گردشگری و خدمات ادامه داد: در این زمینه کارهای خوبی صورت گرفته اما با توجه به ظرفیتهایی که وجود دارد اقداماتی که تا کنون صورت گرفته قابل قبول نیست.
استفاده از ظرفیتهای معدنی استان
استاندار قم با اشاره به ظرفیتهای معدنی در استان قم گفت: استان قم دو درصد از ظرفیت کشور را به خود اختصاص داده اما یک سری اشکالات قانونی و مدیریتی وجود دارد که نتوانستیم از این ظرفیتها استفاده کنیم.
وی اظهار کرد: تمام فعالان معدن از سیاستهای منابع طبیعی گلایه دارند که باید برای اصلاح این مشکلات اقدام کنیم.
صادقی به مسائل اقتصاد خرد در استان اشاره کرد و گفت: در این حوزه باید برنامههای بهتر و قویتری در استان قم داشته باشیم.
وی به توسعه شرکتهای دانش بنیان اشاره کرد و افزود: دستگاههای مربوط باید به این موضوع جدیتر نگاه کنیم.
استاندار قم همچنین از رئیس سازمان صنعت و معدن خواست که در واحدهای تولیدی مسئله تجمیع بازرسان را در نظر داشته باشد.
وی گفت: این منطقی نیست که در یک کارخانه پنج بازرس در حیطههای مختلف بهداشت، محیط زیست، ایمنی و .... مشغول به کار باشند و هزینه به عهده تولید باشد.