به گزارش خبرگزاری مهر، احمد حمزه در مورد اظهارنظر رئیس بازرسی اداره تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت مبنی بر اینکه در زمینه تجهیزات پزشکی هیچ کمبودی در کشور وجود ندارد و در بهرهمندی از امکانات پزشکی با کیفیت در رده بالایی در بین کشورها قرار داریم، افزود: کمبود تجهیزات پزشکی را نمیتوان تنها بر اساس یک حرف کتمان کرد، چرا که بیماران نیز به این مشکل پی بردهاند و به ما هم منتقل کردهاند، همچنین شرکتهای تولیدکننده تجهیزات پزشکی هم در این مورد به کمیسیون گزارش دادهاند.
وی ادامه داد: در چنین شرایطی اگر نظر مسئولان وزارت بهداشت غیر از این باشد، تغییری در واقعیت موجود ایجاد نخواهد کرد، چرا که در وجود کمبود تجهیزات پزشکی در کشور برای کمیسیون بهداشت هیچ تردیدی وجود ندارد.
حمزه با تایید برابری ایران با کشورهای توسعه یافته در زمینه نحوه ارائه خدمات پزشکی تصریح کرد: البته ایران در زمینه ارائه خدمات پزشکی از جایگاه قابل قبولی برخوردار بوده، کما اینکه در این زمینه در بین کشورهای منطقه از رتبه اول برخوردار است و در سطح جهانی نیز جایگاه بالایی داریم.
وی در ارائه راهکار برای ارتقای حوزه تجهیزات پزشکی خاطرنشان کرد: هماکنون باید سرمایهگذاران در حوزه تجهیزات پزشکی مورد حمایت قرار گیرند، از سوی دیگر بدهی دولت به شرکتهای تولیدکننده تجهیزات پزشکی پرداخت شود، و این در حالی است که بیمارستانها به دلیل مشکلی که در حوزه بیمهها دارند نتوانستهاند بدهی خود به این شرکتها را بپردازند، بنابراین آنها با مشکل جدی مواجه شدهاند در این شرایط باید شرایطی فراهم شود تا بیمارستانها بتوانند با دریافت مبالغی که از بیمهها طلبکار هستند، بدهی خود به این شرکتها را پرداخت کنند تا این روند باعث تعطیلی چرخه تولید در این حوزه نشود.
حمزه یادآورشد: بیتردید بیمه سلامت نمیتواند با اعتباراتی که به این بخش در لایحه بودجه ۹۷ تخصیص داده شده، بدهی خود به بیمارستانها را به طور کامل پرداخت کند، هر چند وضعیت این بیمهها نسبت به امسال و سال گذشته بهتر خواهد بود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با ارزیابی مثبت از افزایش اعتبارات حوزه سلامت در لایحه بودجه ۹۷ بیان کرد: اعتبارات تخصیصیافته به حوزه سلامت در لایحه بودجه ۹۷ حدود ۶/۵درصد نسبت به بودجه ۹۶ افزایش داشته است که این امر میتواند نقش اثرگذاری در نحوه ارائه خدمات پزشکی در کشور داشته باشد.