خبرگزاری مهر - گروه ورزشی : کشتی فرنگی ایران در بازی های آسیایی دوحه اگر اسیر برخی ناداوری ها و بعضی اشتباه های کشتی گیران ملی پوش کشورمان نمی شد، می توانست یکی از بهترین نتایج تاریخ این رقابت ها را بدست آورد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی کشتی فرنگی ایران با به دست آوردن 4 مدال نقره و یک برنز از لحاظ کمی کارنامه قابل قبولی گرفت اما موفق نبودن چهار ملی پوش ایران در دیدارهای نهایی باعث شد کشتی فرنگی ایران درحسرت مدال طلا بسوزد و علی رغم شایستگی در مکان ششم جدول رده بندی قراربگیرد.

مافیای داوری کشتی آسیا که همواره به نفع کره جنوبی و دست اندرکاران کره ای کنفدراسیون کشتی آسیا علیه ایران فعالیت دارد، در بازی های آسیایی 2006 دوحه نیز مدال طلای مسلم جاسم امیری را در وزن 55 کیلوگرم به نقره تبدیل کرد تا تیم ایران نتواند از مکان ششم جدول به رده دوم صعود کند.

کشتی های فینال در وزنهای 74، 96 و 120 کیلوگرم نیز همگی به نفع رقبای کره جنوبی پایان یافت تا سهم داود عابدین زاده ، مسعود هاشم زاده و مهدی شرفیانی جز مدال نقره چیز دیگری نباشد.

کشتی فرنگی ایران که در سال های اخیر به جایگاه ویژه ای در جهان کشتی دست یافته در بازیهای آسیایی 2006 دوحه نیز نشان داد که از پتانسیل و توانایی بالایی برخوردار است و با کمی توجه و رسیدگی بیشتر می تواند نتایج درخشان تری را رقم بزند.

در مقایسه عملکرد کشتی فرنگی ایران در بازیهای آسیایی دوحه نسبت به بازیهای آسیای 2002 بوسان نیز می توان به وضوح رشد کشتی فرنگی و نتایج بدست آمده را مشاهده کرد.

در بازیهای آسیایی 2002 بوسان کشتی فرنگی ایران موفق شد در 3 وزن 74، 96 و 120 کیلوگرم و توسط پرویز زیدوند، مسعود هاشم زاده و علیرضا غریبی صاحب 3 مدال برنز شود. در دوحه نیز ملی پوشان کشتی فرنگی در همین 3 وزن صاحب 3 مدال نقره شدند به علاوه آن که در 55 کیلوگرم جاسم امیری نیز نقره ای شد و حمید ریحانی در 66 کیلوگرم به مدال برنز رسید.

بی توجهی به برخی مسایل فنی و اسیر شدن در دام ناداوری ها کشتی فرنگی ایران را در دوحه از آن چه استحقاقش را داشت دور کرد.

با پایان بازیهای آسیایی دوحه و در بازگشت کاروان ورزشی ایران ، محمد بنا کشتی فرنگی را با یک شوک مواجه از سمت خود کناره گیری کرد. این اتفاق در حالی رخ داد که علاقمندان کشتی انتظار دارند که فدراسیون کشتی با حفظ بنا نسبت به رفع نقایص و کمبودهای کشتی فرنگی برای کسب موفقیت های بیشتر اقدام کند.

حالا که کشتی فرنگی ایران توانسته است با کسب نتایج قابل قبول در بازیهای آسیایی دوحه رضایت خاطر علاقمندان به کشتی را فراهم کند بهتر این است که همه مسئولان و دست اندرکاران فدراسیون کشتی دست به دست هم دهند و اجازه به حاشیه رفتن را به این نهال نوپا ندهند. کناره گیری محمد بنا از تیم ملی یعنی ایجاد اولین شکاف مخرب در این رشته که قطعا عواقب ناخوشایندی برای کشتی ایران خواهد داشت.