راه اندازی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در مجلس ششم و هفتم به عنوان یکی از مهمترین برنامه ریزی های آموزش عالی در این استان مطرح شد و بودجه های لازم نیز پیش بینی شد اما در حال حاضر با امکانات قطره چکان دولتی امکان راه اندازی و توسعه این دانشگاه وجود ندارد.

عباسعلی الهیاری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود : مردم کرمانشاه انتظار دارند که رئیس جمهور و دولت با اختصاص بودجه های قابل توجه امکانات راه اندازی و توسعه این دانشگاه را در استان کرمانشاه فراهم کند.

وی اظهار داشت : استان کرمانشاه به دلیل هشت سال جنگ تحمیلی و تاخیر در توسعه، در تمامی ابعاد توسعه نسب به  شاخص های کشوری عقب است و این مسئله در آموزش عالی نیز به خوبی دیده می شود.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد : تاچندی پیش نسبت تعداد دانشجو 50 درصد کمتر از شاخص های کشوری بود اما با تلاش هایی که انجام شد این نسبت رشد چشمگیری داشته است.

الهیاری افزود: کمبود مسائل رفاهی، آموزشی و پژوهشی اساتید و دانشجویان موجب شده تا علیرغم آن که کرمانشاه در برنامه چهارم توسعه به عنوان قطب علمی غرب کشور پیش بینی شده، اما به نتایج مطلوب دست پیدا نکنیم.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: همچنین در برنامه چهارم توسعه پیش بینی شده تا دانشگاه رازی کرمانشاه به عنوان قطب علمی کشور در غرب تبادل علمی و فرهنگی با دانشگاه های کشورهای همسایه داشته باشد اما به دلیل کمبودهای موجود هنوز به جایگاه واقعی خود دست نیافته است.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دانشگاه آزاد نیزطی سال های اخیر توسعه قابل توجهی در استان کرمانشاه داشته اما هنوز نسبت به دیگر استان ها توسعه کمتری یافته است.

وی اظهار داشت: آموزش عالی استان کرمانشاه امیدوار است پس از تشکیل جلسه هیات دولت در این استان امکانات لازم برای جهش این بحث که زیر ساخت تمامی توسعه های لازم در کشور است، فراهم شود.