عبدالرضا چراغعلی در گفتگو با خبرنگار مهر، از رشد ۳۰۰ درصدی اعتبارات دستگاه های دولتی در حوزه مقابله با آسیب های اجتماعی خبرداد و اظهار کرد: مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال برای مقابله با آسیبهای اجتماعی به گلستان اختصاص یافته است که نسبت به سال گذشته افزایش ۳۰۰ درصدی دارد.
وی افزود: این بودجه به آن دسته از دستگاههای اجرائی استان که در راستای مقابله با آسیبهای اجتماعی فعالیت میکنند، تخصیص خواهد یافت.
چراغعلی با بیان اینکه ۹ دستگاه در استان وظیفه مقابله با آسیبهای اجتماعی را برعهده دارند، گفت: بهزیستی در بخش طلاق، زنان بدسرپرست و بی سرپرست، آموزش و پرورش در بخش دانشآموزان بازمانده از تحصیل، فنی و حرفهای در بخش آموزش جوانان جویای کار بخصوص اقشار در معرض آسیب، ناجا در بخش فضای مجازی و مفاسد اخلاقی، اداره کل زندانها در بخش توجه به خانواده زندانیان و توانمند سازی آنان برای ایجاد اشتغال و راه و شهرسازی در حوزه حاشیه نشینی دارای وظایف مشخصی هستند که باید به آنها عمل کنند.
وی توجه بی سابقه به سمنها را از برنامههای وزارت کشور در حوزه مقابله با آسیبهای اجتماعی عنوان کرد و افزود: توانمند سازی این سمنها برای برون سپاری بسیاری از اقدامات در حوزه اجتماعی یکی از برنامههای جدید وزارت کشور در سال آینده است.
چراغعلی گفت: با پیگیریهای وزارت کشور ساز و کار جدیدی برای مقابله با آسیبهای اجتماعی تدوین شده است که در سال آینده توجه ویژهای به حاشیه نشینی و سازمانهای مردم نهاد برای مقابله با آسیبهای اجتماعی خواهد داشت.
مدیر کل امور اجتماعی استانداری گلستان تصریح کرد: در حال حاضر با اقدام به موقع برخی دستگاههای متولی شیب تند خودکشی در استان کنترل شده است ولی هنوز تا شرایط ایدهآل فاصله داریم.
به گفته چراغعلی ثبت سازمانهای مردم نهاد امسال نسبت به سال گذشته از رشد دو برابری برخودار بوده است.