اگر تاکنون اقدامی اساسی در جهت کاهش آلودگی هوای تهران صورت نگرفته، نتیجه نبود برنامه پیشگیرانه نسبت به کنترل آلودگی هوا نیست ، بلکه ناشی از عدم اجرای دقیق و کامل راهکارهای مصوب از سوی دستگاه های ذیربط برای کاهش آلودگی هوا در پایتخت است.

دکتر یوسف رشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: طبق اطلاعات به دست آمده در حال حاضر شاخص آلودگی هوای تهران بالاتر از حد استاندارد و 115 PSI است. در حالیکه حد استاندارد شاخص های آلودگی هوا 100 PSI است بنابراین اگرچه در شرایط اضطرار به لحاظ آلودگی هوا در تهران قرار نداریم اما این میزان آلودگی نیز سلامت افراد را معرض خطر قرار می دهد.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه پیش بینی های سازمان هواشناسی نسبت به وقوع پدیده وارونگی دمای هوا حداکثر برای 5 روز است لذا طرح مباحثی از این دست مبنی بر اینکه به لحاظ آلودگی هوا تا کنون در شرایط اضطرار قرار نگرفته ایم و تا پایان امسال هم آلودگی هوای تهران بحرانی نخواهد شد، از پایه و اساس علمی دقیقی برخوردار نیست.

مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوا با بیان اینکه طرح هایی مبنی بر جلوگیری از تردد خودروهای دودزا و تک سرنشین هر از چند گاهی در تهران جدی گرفته شده و اجرای آن در اکثر ایام سال مورد غفلت و بی توجهی قرار می گیرد، یادآور شد: در این صورت می بایست منتظر لطف و عنایت خداوند متعال به لحاظ شرایط آب و هوایی بود چرا که استمرار تردد این میزان خودرو در تهران آلودگی هوای شهر را روز به روز افزایش می دهد.