خرم‌آباد - مستشار تجدیدنظر دیوان عدالت اداری کشور تأکید کرد: امام با تکیه‌بر قدرت مردم طاغوت را از صحنه بیرون کرد و حکومت تشکیل داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حاج علی رسالتی ظهر پنج شنبه در جلسه قضات دادگستری، اعضای هیئت تطبیق و اعضای کمیسیون ماده ۱۰۰ لرستان در سخنانی بابیان اینکه اصولاً انسان قدرت را دوست دارد و قدرت‌طلب است اظهار داشت: داشتن قدرت نیز چیزی بوده که خداوند به‌واسطه ساختار وجودی انسان در او نهادینه کرده است.

ضرورت قدرت علمی، فکری، اقتصادی و سیاسی انسان

وی بابیان اینکه خداوند قادر و متعال است و انسان نیز بنده او است گفت: خداوند وقتی انسان را آفرید و به آفرینش انسان افتخار کرد فرمود که من برای خودم بر روی زمین جانشین و خلیفه قرار دادم.

مستشار تجدیدنظر دیوان عدالت اداری کشور با اشاره به اینکه خلیفه و جانشین باید کسی باشد که صفات کسی که به جانشینی او برای انجام‌وظیفه نشسته را داشته باشد گفت: در غیر این صورت عنوان خلیفه شایسته انسان نخواهد بود.

حجت‌الاسلام رسالتی بابیان اینکه خداوند وقتی انسان را جانشین خود بر روی زمین قرارداد اقتضای اینکه خداوند کارش بی‌نقص است این صفات و ابزار لازم را نیز در اختیار جانشین قرار بدهد تا بتواند وظیفه خود را انجام دهد گفت: لازمه جانشینی داشتن قدرت است.

وی با تأکید بر اینکه انسان باید قدرت علمی، فکری، اقتصادی، سیاسی و ... را داشته باشد گفت: انسان تمام چیزهایی را که برای رسیدن به هدف نهایی که همان عبادت خدا است را برای باید داشته باشد.

لزوم استفاده از قدرت برای بندگی خدا

مستشار تجدیدنظر دیوان عدالت اداری کشور بابیان اینکه عبادت، نماز، روزه، حج و ... به‌تنهایی نیست گفت: این ویژگی‌ها برای اینکه بتوان اهداف عالیه انسانی را پیاده کرد کافی نیست.

حجت‌الاسلام رسالتی با تأکید بر اینکه داشتن قدرت بد نیست، آنچه بد بوده استفاده از قدرت در مقابل خواست خداوند و اطاعت از شیطان است افزود: آنچه بشر امروز با اتکا به خودش دنبال قدرت است این بوده که بر سایرین سلطه پیدا کند، خودش آقا باشد و بقیه نوکر او باشند.

وی با تأکید بر اینکه خداوند این قدرت را دوست ندارد اما داشتن قدرت که در راستای بندگی خداوند باشد را می‌طلبد و ابزار آن را نیز در اختیار انسان قرار می‌دهد گفت: خداوند همه آنچه لازم بوده برای اینکه بشر با استفاده از آن‌ها به بندگی برسد را در اختیار انسان قرار داده است و اگر این‌ها در اختیار بشر نبود کار خدا ناقص بود و نقص در کار خدا راه ندارد.

مستشار تجدیدنظر دیوان عدالت اداری کشور بابیان اینکه خداوند این قدرت را به انسان داده و برخی از انسان‌ها از این نعمت‌ها به‌خوبی استفاده می‌کنند و بنده خدا می‌شوند گفت: برخی با استفاده از این نعمت تاریخ را متحول می‌کنند و حرکتی نو انجام می‌دهند.

امام با تکیه‌بر قدرت مردم انقلاب کرد

حجت‌الاسلام رسالتی بابیان اینکه امام(ره) با ۳۰ سال زندگی در حجره و خودسازی این قدرت را پیدا کرد که طاغوت را با آن قدرت و ارتشی که داشت با تکیه‌بر قدرت مردم از صحنه بیرون کند و حکومتی را تشکیل داد افزود: همه نیز باجان و دل فرمان امام(ره) را می‌پذیرفتند و این پذیرش فرمان ناشی از این بود که در قلب‌ها رسوخ پیداکرده بود.

وی با تأکید بر اینکه کلیدواژه اصلی راه نجات انسان بندگی خداوند است گفت: تا انسان به این مرحله نرسد هرچقدر هم قدرت داشته باشد جامعه‌ای انسانی و متعالی نخواهد داشت.

مستشار تجدیدنظر دیوان عدالت اداری کشور با اشاره به کشورهای ابرقدرت جهانی که دارای قدرت اقتصادی، نظامی و ... گفت: برای این کشورها جز بدبختی و شقاوت چیزی در برندارد و باطن آن‌ها جز بلا و مصیبت چیزی نیست.

حجت‌الاسلام رسالتی با تأکید بر اینکه آنچه مردان الهی در سایه بندگی خداوند به دست آورده‌اند قدرتی است که به‌واسطه آن قدرت بهشت برین برای آن‌ها فراهم می‌شود افزود: خداوند می‌فرماید که من را اطاعات کن تا من تو را مثل خودم قرار بدهم.