کتاب «عصر حیرت» نوشته محمود مطهری‌نیا توسط انتشارات کتاب جمکران منتشر و راهی بازار نشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «عصر حیرت» نوشته محمود مطهری‌نیا به تازگی توسط انتشارات کتاب جمکران منتشر و راهی بازار نشر شده است.

نکته موردتوجه در این کتاب این است که مکتب شیعه در طول حیات خود بارها دچار حیرت و سرگردانی شده است. شیعه به دلیل اینکه همه وجوه زندگی‌اش را بسته به نظر امام و پیشوای معصوم خود سامان می‌دهد، در مقاطع مختلفی دچار سردرگمی و سرگشتگی شده و در انتخاب مسیر متحیر مانده است.

این حیرت را در جریان واقفیه بعد از شهادت امام موسی کاظم علیه‌السلام می‌توان دید. همچنین وفات اسماعیل پسر ارشد امام صادق علیه‌السلام و جریان سیدمحمد در دوره امام هادی علیه‌السلام برهه‌هایی بوده‌اند که تشیع دچار چالش و دو دستگی شده و با هدایت و راهنمایی ائمه مسیر خود را پیدا کرد.

بنابراین موضوع حیرت و سرگردانی در شناخت امام زمان علیه‌السلام موضوع تازه‌ای نیست و در زمان حیات ائمه علیهم‌السلام سابقه داشته است، اما به طور ویژه، روایات، دوره غیبت امام زمان علیه‌السلام را دوره حیرت نامیده‌اند و شدت و میزان این حیرت در مقاطع مختلف عصر غیبت نوسان داشته است و به مراتب بیشتر از دوره حضور اهل بیت بوده است.

نویسنده کتاب «عصر حیرت» تلاش دارد با بیان ویژگی‌های عصر حیرت و تقسیم آن به دو دوره که یکی در آغاز غیبت صغری و دیگری در آستانه ظهور حضرت ولی عصر عجل‌الله‌تعالی‌فرجه به وقوع می‌پیوندد، راهکارهای برون رفت از حیرت به ویژه در دوره پیش از ظهور را بیان کرده و تلنگری به دوستداران و شیعیان امام زمان (عج) باشد که در این آشفته بازار دنیا مراقب دین خود باشند؛ چرا که بسیاری از شیعیان در دوره‌های مختلف پر فراز و نشیب این جریان از کاروان جا مانده‌ و در حیرت خود غوطه‌ور شده و مسیر را به سمت تباهی و گمراهی رفته اند.

البته با توجه به روایات مختلفی که در منابع شیعه وجود داشته و حیرت و سرگردانی پیش از ظهور را به مراتب سخت‌تر و آزمایش‌های این دوره را به مراتب سنگین‌تر بیان کرده اند، تقویت ایمان و باورداشت قلبی برای مقابله با حیرت‌های روز افزون کاری مهم و بس دشوار است.

 در قسمتی از این کتاب می خوانیم:

موضوع حیرت و سرگردانی در شناخت امام زمان(عجل‌الله تعالی‌فرجه) موضوع تازه‌ای نیست و در زمان حیات ائمه(علیهم‌السلام) سابقه داشته است، اما به طور ویژه، روایات، دوره غیبت امام زمان(عجل‌الله تعالی‌فرجه) را دوره حیرت نامیده ‌اند و شدت و میزان این حیرت در مقاطع مختلف عصر غیبت نوسان داشته است. با توجه به اینکه منشأ حیرت، غیبت امام زمان(عجل‌الله تعالی‌فرجه) است باید دوره ظهور آن را در طول غیبت ایشان اعم از صغری و کبری در نظر بگیریم. البته در طول قرون مختلف غیبت امام زمان علیه السلام این حیرت شدت و ضعف‌هایی داشته است. آنگونه که از روایات و گزارش‌های تاریخی برمی‌آید در مقاطع آغاز و پایان آن بیشترین شدت حیرت را شاهد هستیم.

این کتاب با ۲۸۸ صفحه و قیمت ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان منتشر شده است.