سمنان - فرماندار سمنان با اشاره به افزایش کمی و کیفی تحزب در این شهرستان، گفت: هم‌اکنون دفتر ۱۷ حزب فعال کشور در سمنان نمایندگی داشته و فعالیت قانونی دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید عباس دانایی صبح چهارشنبه در نشستی با احزاب فعال در سمنان به میزبانی فرمانداری، ضمن اشاره به توسعه خوب تحزب در پنج سال اخیر، بیان کرد: تعداد دفاتر احزاب سیاسی درگذشته شش مورد بود که در سال جاری این میزان به ۱۷ دفتر افزایش‌یافته است.

وی مشی دولت را حمایت از احزاب دانست و افزود: یکی از راه‌های افزایش و تقویت جایگاه احزاب باید برنامه‌ریزی مدونی داشت تا ابتدا فعالیت حزبی را به مردم شناساند.

رئیس شورای اداری سمنان گفت: به گواه آمار و اعداد و همچنین گزارش عملکرد احزاب، خوشبختانه امروز وضعیت احزاب نسبت به سال‌های گذشته بسیار بهتر بوده و شاهد فعالیت گسترده مدنی، سیاسی و اجتماعی برای احزاب هستیم.

دانایی بابیان اینکه احزاب در افزایش آگاهی سیاسی و فرهنگ جامعه تأثیرگذار هستند، تأکید کرد: همراهی مردم، احزاب و دولت راه توسعه را بیش از گذشته نمایان می سازد.