به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدسعید مهدوی کنی، رئیس دانشگاه امام صادق(ع) با اشاره به نظرات اخیر دکتر رضا داوری اردکانی درباره علوم انسانی و اجتماعی گفت: بیان ایشان به معنای نفی مطلق علوم انسانی اسلامی نبوده بلکه ابراز علاقه و یا به نوعی سعی کرده اند که به ما بگویند در این زمینه باید کارها و اقدامات بیشتری انجام شود و اطلاع رسانی های بیشتری صورت گیرد و مباحث با دقت و عمق بیشتری دنبال گردد.
وی ادامه داد: بیان ایشان بیشتر به نظر من هشدار بود و به هیچ وجه جنبه تبلیغاتی نداشت اما عده ای بیان ایشان را که مشفقانه به تعدادی از اهل نظر بیان کردند، رسانه ای کردند. به نظر من این موضوع اصلاً نباید رسانه ای می شد و عده ای هم که این مطالب را در تریبون های عمومی بیان کردند به خوبی مطالب ایشان را دریافت نکرده اند.
رئیس دانشگاه امام صادق(ع) افزود: دیدگاه های موجود درباره نظرات دکتر داوری اردکانی بسیار متفاوت است و من نمی خواهم افراد را به دلیل دیدگاه های شان تخطئه کنم، اما فکر می کنم این موضوع اصلاً مسأله رسانه ای نیست و موضوعی است که اهل نظر و متخصصان در مجامع علمی باید در این باره نظر بدهند و بالطبع هم عده ای نظر موافق و عده ای نظر مخالف دارند.
وی با اشاره به دستاوردهای علوم انسانی اسلامی طی سال های گذشته گفت: من معتقد نیستم که این علوم هیچ دستاوردی نداشته است و جشنواره هایی که با این موضوعات برگزار می شوند نشان می دهد که این گونه نیست.
مهدوی کنی اظهار کرد: ما شاهد نتایج علوم انسانی اسلامی در مراکزی هستیم که بعد از چهار دهه از وقوع انقلاب اسلامی سرمایه گذاری می کنند در تولید نسل جدیدی از اندیشمندانی که به صورت ترکیبی و تلفیقی فکر می کنند و حضور آنها در مصادر امر در سیستم دولتی گرامی داشته می شود.
وی اضافه کرد: این اندیشمندان می توانند از کارگزاران خوب این نظام باشند. جدای از نگاه جناحی فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق(ع) از دفتر رئیس جمهور فعلی تا دفتر روسای جمهور قبلی و تا دفتر بسیاری از نهادهای دولتی از جمله قوه قضائیه و قوه مقننه به عنوان محقق و متفکر مشغول فعالیت هستند و این نشان می دهد که این افراد آورده ای برای این مجموعه ها دارند و از نظرات آنها استقبال می شود.
مهدوی کنی در پایان گفت: کتاب ها و مقاله های زیادی هم در زمینه علوم انسانی اسلامی منتشر شده است اما با وجود همه این اقدامات ما هنوز به منظومه ای دست پیدا نکرده ایم و تا رسیدن به آن مرحله راه زیادی در پیش داریم و کسانی که در حوزه علوم انسانی اسلامی فعالیت دارند می دانند که این کار پروسه ای زمانبر است.