به گزارش خبرگزاری مهر، در جریان این ماموریت 6 ساله که فرانسه سرپرستی آن را برعهده دارد فضاپیمای "کروت" با اسکن آسمان نشانه هایی از جهان های جدید را جستجو می کند. همچنین در این مدت زمان، امواج کوتاه هسته های اختری برای کشف فواصل بین ستاره ای ثبت می شود.
فضاپیمای "کروت" قرار است، 27 دسامبر از پایگاه فضایی "بایکونور" قزاقستان پرتاب شود. ماموریت این سفینه دو بار به دلیل بروز مشکلاتی در پرتاب موشک "سایوز- فریگات" به تاخیر افتاد اما اکنون مقامات مربوطه همه چیز را مطابق با طرح از پیش تعیین شده اعلام کرده اند.
این فضاپیما در مداری مدور با جهش از دو قطب زمین جای می گیرد و ظرف دو ماه اولین ماموریت 150 روزه کنکاش فضا را آغاز می کند. در این مدت تلاش برای کشف هزاران ستاره در خارج از منظومه شمسی ما را برای کشف نشانه هایی از وجود سیارات فلکی ادامه می دهد.
فضانوردان با اندازه گیری مقدار نوری که از هر سیاره از دست می رود، می توانند اندازه سیارات را تخمین زنند. همچنین با مشاهده تاثیرات سیارات بر ستاره خود جرم آنها را اندازه گیری می کنند.
بنا بر گزارش نشریه "نیچر"، "کروت" ظرف 6 سال آینده 120 هزار ستاره را رصد می کند. این فضاپیما از شانس اکتشاف سیاراتی به اندازه زمین در اطراف ستارگان معمولی همچون خورشید برخوردار است. ماموریت این سفینه نخستین بررسی جهانی از ستارگان دوردست است.
پس از آغاز ماموریت "کروت"، ماموریت فضاپیمای "کپلر" متعلق به سازمان فضایی آمریکا (ناسا) با هدف جستجوی همان مکان مشابه برای 4 سال در اواخر سال 2008 آغاز می شود. ماموریت های بعدی تعیین شده نیز شامل پرتاب سفینه "داروین" متعلق به آژانس فضایی اروپا (ایسا) در سال 2015 و کاوشگر سیاره ای ناسا است که هنوز زمان دقیق مورد دوم مشخص نشده است.