کرمانشاه- استاندار کرمانشاه گفت: هر پیمانکاری که در انجام تعهدات خود در مناطق زلزله‌زده تعلل کند، جایی در مناسبات بازسازی ندارد و باید تعویض شود.

به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ بازوند امروز چهارشنبه در نشست ستاد هماهنگی بازسازی مناطق زلزله‌زده استان که در سالن تدبیر استانداری کرمانشاه برگزار شد، گفت: باتوجه به وضعیت بیکاری استان، شرکتهای پیمانکاری فعال در بازسازی مناطق زلزله‌زده باید حتما نیروی کار خود را از داخل استان تامین کنند.

وی افزود: دستگاههای ذیربط برای انعقاد قرارداد با شرکت های مختلف در بازسازی مناطق زلزله‌زده، به سوابق کاری و خوشنامی آنها توجه کنند.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: معاون عمرانی استانداری و تیم کارشناسی و فنی آن، طی یک ماه آینده با بررسی جامع، مقصرین عدم مقاومت ساختمانهای مسکن مهر سرپل ذهاب را مشخص و معرفی کنند.

وی تاکید کرد: هر پیمانکاری که در انجام تعهدات خود در مناطق زلزله‌زده تعلل کند، جایی در مناسبات بازسازی ندارد و باید تعویض شود.

بازوند گفت: بنیاد مسکن از برنامه زمانبندی شده عقب است و باید با درنظرگرفتن مشوق های لازم، این عقب ماندگی را جبران کند. پیمانکاران بدانند که بازسازی مناطق زلزله‌زده تعطیلی بردار نیست.‌

وی افزود: در بازسازی مناطق زلزله‌زده، اولویت با پیمانکاران بومی است. اما بخاطر حجم گسترده کار، و لزوم تسریع در روند بازگشت مردم به منازل خود، بنا به ضرورت از پیمانکاران دیگر استانها نیز استفاده شود، منوط به اینکه از نیروهای کار داخل استان استفاده کنند.

این مسئول ادامه داد: فرمانداران، به خصوص سرپل ذهاب و ثلاث باباجانی نظارت داشته باشند که ورودی های شهرها از نخاله های ساختمانی انباشت نشوند. اداره کل حمل و نقل و پایانه ها وظیفه قانونی دارد که از حریم راههای شهرها حفاظت و علیه متخلفین اقدام قانونی کند.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: از فرمانداریهای سرپل ذهاب و ثلاث باباجانی بخاطر جمع آوری کانکسها وچادرهای بلااستفاده تقدیر میکنم. شهرهای زلزله زده باید سریعتر شکل عادی خود را بازیابی کنند.‌ دیگر فرمانداران نیز ضمن اقدام مشابه، گزارش اقدامات خود را در این خصوص ارائه کنند.

وی افزود: فرمانداران و دستگاههای ذیربط، گزارش عملکرد خیرینی که تعهداتی برای اقدامات عمرانی برای کمک به مردم مناطق زلزله‌زده داده اند، ارائه  کنند.

بازوند گفت: مهندس آرین جوادیان نیز به عنوان نماینده تام الاختیار استاندار در کمیته نظارت بر فعالیت خیرین در مناطق زلزله‌زده، گزارش دقیق این حوزه را به صورت مستمر تدوین و ارائه کند.