غلامرضا جعفری در گفت و گو با خبرنگار مهر، در حاشیه بازدید از برنامه های جام نوروزی استان مرکزی در اراک اظهار داشت: تاکنون بالغ بر ۷۰۰ نوع بازی بومی محلی در قالب دو هزار و ۴۰۰ نام در کشور شناسایی شده که به دنبال آن هستیم برخی از این بازی ها را به ثبت جهانی برسانیم.
رئیس فدراسیون ورزش روستایی، عشایری و بازی های بومی محلی کشور افزود: تعدادی از بازی های بومی و محلی کشور نیز به ثبت ملی رسیده است.
وی بیان کرد: طی تعاملی که با سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور برقرار شده، امیدواریم بتوانیم در چارچوب یک برنامه مدون با توجه به ظرفیتی که بخش ورزش به ویژه فدراسیون ورزش روستایی، عشایری و بازی های بومی محلی دارد، بیش از این که هم اکنون هست بازی های بومی را به ثبت ملی برسانیم.
رئیس فدراسیون ورزش روستایی، عشایری و بازی های بومی محلی کشور خاطرنشان ساخت: در عرصه بین الملل تلاش داریم در تعامل با سازمان علمی فرهنگی ملل متحد(یونسکو) به عنوان متولی این امر، برای ثبت جهانی و بین المللی برخی از بازی های بومی محلی اقدام کنیم.
جعفری در مورد خانه های ورزش روستایی در کشور بیان داشت: خانه های ورزش روستایی در قالب یک ساختار در حوزه فدراسیون با هدف پر کردن خلا ساختاری و به نوعی ایجاد یک فضا و موقعیت که بتواند مجاورت ورزشی را بین جامعه مخاطب روستایی و تشکیلات فدراسیون در سطح بخش ها ایجاد کند، طراحی شده است.
رئیس فدراسیون ورزش روستایی، عشایری و بازی های بومی محلی کشور تصریح کرد: این طرح از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور و وزیر ورزش و جوانان و با همراهی ادارات کل ورزش و جوانان استان ها با اقبال روبرو شد.
وی ادامه داد: به دنبال این استقبال، طرح از روند روبه رشد برخوردار شد به نحوی که هم اکنون بیش از دو هزار خانه ورزش روستایی در کشور به بهره برداری رسیده و یا آماده بهره برداری است.