کرمانشاه- نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه بر حمایت از کالای ایرانی تاکید کرد و گفت: استفاده از کالای ایرانی باعث رشد اقتصادی کشور و افزایش اشتغال می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت آغاز سال جدید، خسرو شهبازی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه به همراه حجت الاسلام یوسفی نیا مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه و جمعی از معاونین و مدیران این سازمان امروز چهارشنبه ضمن حضور در بیت آیت الله علما نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه با ایشان دیدار و گفتگو کردند.

آیت الله مصطفی علما، در این دیدار با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان «حمایت از کالای ایرانی» گفت: تا زمانی که مسئولین و مردم، نصایح مقام معظم رهبری را سرلوحه کارهای خود قرار دهند آسیبی به این مملکت و نظام نمی رسد.

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه افزود: استفاده از کالای ایرانی باعث رشد اقتصادی کشور و افزایش اشتغال می شود.