تهیه پروژه مدیریت سوانح به صورت نرم افزاری از سوی هلال احمر با داشتن 62 لایه عملیاتی با دریافت طول و عرض جغرافیایی محل حادثه و تجزیه و تحلیل اطلاعات منطقه مورد نظر قابلیت تشخیص نسبتا درستی برای اعزام نیروهای امداد و میزان اقلام امدادی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر ، معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر در اولین همایش مشترک روسای کارگروه های تخصصی و ستاد حوادث غیر مترقبه کشور با بیان اینکه این نرم افزار در سازمان امداد و نجات هلال احمر در حال بهره برداری است ، افزود: در صورت تایید این ستاد ، این نرم افزار در تمامی مراکز استان ها نصب می شود.

دکتر علیرضا پرند گفت: خوشبختانه وظایف اعضای کارگروه تخصصصی امداد و نجات در سه سطح مشخص شده اما به رغم برگزاری مکرر جلسات، نمایندگان اعضای کارگروه در هر جلسه تغییر کرده و در رده تصمیم گیری نیستند و به همین لحاظ مشکلات اساسی را به لحاظ بررسی فعالیت ها در این کارگروه ایجاد می کند.

وی ادامه داد: علاوه بر این، اعتبار مناسب و چارت سازمانی نیز برای این کارگروه مشخص نشده ضمن اینکه جذب نیروی کارشناسی در این کارگروه نیز ضروری است.

پرند از مهم ترین اقدامات انجام شده توسط کارگروه امداد و نجات را تشکیل اتاق های بحران در سراسر کشور، ایجاد سیستم های ذخیره سازی توزیع ، پروژه نحوه گروه های ارزیاب مشترک و تهیه امداد و نجات کوهستان، آوار و سیلاب عنوان کرد.

به گفته معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر ساماندهی پایگاه های امداد و نجات در سراسر کشور نیز در حال پیگیری است که به زودی محقق می شود.