به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام احمد رضایی پیش از ظهر شنبه در شورای امر به معروف و نهی از منکر تبلیغات اسلامی خراسانجنوبی اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر از ارکان حفظ دین و مورد تأکید قرآن است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسانجنوبی با اشاره به اینکه در تعالیم دین باید از شیوع منکرات در جامعه جلوگیری شود، بیان کرد: زمانی نیاز به امر به معروف در جامعه حس میشود که معروفها یا تغییر کرده و یا از بین رفته باشند.
رضایی ادامه داد: وقتی سخن از امر به معروف میزنیم به معنای محاکمه کردن افراد نیست، بلکه مقصود خیرخواهی و نوع دستی نسبت به کسی است که خطایی مرتکب شده است.
وی افزود: خروجی امر به معروف و نهی از منکر سعادت و به کمال رساندن انسانها، نجات بشریت از ضلالت و گمراهی و احیاء دین است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسانجنوبی با اشاره به شیوههای مختلف امر به معروف و نهی از منکر، یادآور شد: امر به معروف به شیوه عملی و زبانی صورت میگیرد و نیازهای جامعه نیز در این واجب شرعی باید در نظر گرفته شود.
همچنین در این شورا محمد رضا فخر، معاون امر به معروف و نهی از منکر مردم به دولت ستاد امر به معروف خراسانجنوبی گفت: بر اساس اصل هشتم قانون اساسی امر به معروف و نهی از منکر وظیفهای است که به صورت متقابل بر عهده دولت و مردم است.
معاون ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسانجنوبی با اشاره به کمرنگ شدن امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اظهار کرد: بسیاری از اصول قانون اساسی از جمله اصول مربوط به امر به معروف مورد کم توجهی قرار گرفته است.
فخر بیان کرد: در سال ۹۵ قانون حمایت از آمران به معروف تصویب شد اما مانند بسیاری دیگر از قوانین مورد بی مهری قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه در این قانون مراتب امر به معروف ذکر شده است، ادامه داد: بر اساس قانون حمایت از آمران به معروف این واجب قانونی و شرعی به صورت قلبی، زبانی، نوشتاری و عملی صورت میگیرد که مرتبه عملی آن برعهده دولت است.
فخر افزود: بر اساس قانون در اجرای امر به معروف و نهی از منکر نباید متعرض حریم خصوصی، جان، مال و حیثیت مردم شد که البته اماکنی که بدون تجسس در معرض دید مردم هستند، حریم خصوصی محسوب نمیشوند.
وی یادآور شد: متأسفانه شاهد هستیم در موارد به صورت علنی منکراتی چون کشف حجاب و گوش دادن به موسیقیهای غیر مشروع در فضاهای عمومی و در معرض دید صورت میگیرد.