رئیس حفاظت محیط زیست شهرستان اسدآباد گفت: مراسم پاکسازی تالاب «پیرسلمان» در راستای اجرای طرح بی زباله همزمان با هفته زمین پاک در شهرستان اسدآباد برگزار می شود.

روح الله زال پور در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: به مناسبت هفته جهانی زمین پاک اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اسدآباد نسبت به برگزاری مراسم پاکسازی تالاب پیرسلمان اقدام می کند.

زال پور ادامه داد : این مراسم با همکاری اداره حفاظت محیط زیست، فرمانداری، اداره میراث فرهنگی و گردشگری، هلال احمر، اداره آموزش و پرورش شهرستان اسدآباد و بخشداری پیرسلمان روز دوشنبه سوم اردیبهشت ماه در محل تالاب پیرسلمان برگزار می شود.

زال پور افزود:  سمن های زیست محیطی و اعضای نهادهای مردمی و دهیاری روستاهای لک لک و بیتروان نیز در این مراسم مشارکت می کنند.

تالاب پیرسلمان در ۱۵ کیلومتری غرب شهر اسدآباد قرار گرفته و ۱۲ کیلومتر مسیر آن آسفالته است و در جوار تالاب امامزاده پیر سلمان قرار دارد و تعدادی چشمه آب معدنی شیرین و جوشان تالابی به وسعت ۱.۵ هکتار ایجاد کرده اند.