یاسوج- امام‌جمعه موقت یاسوج گفت: سپاه پاسداران حافظ و حراست کننده امنیت، ارزش‌ها و حریم جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید امان‌الله حسینی صدر در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهر یاسوج افزود: شکل‌گیری سپاه پاسداران با نگاه و تفکر  امام خمینی اجرایی شد و نقش سپاه پاسداران در برقراری امنیت همه‌جانبه و حراست از نظام جمهوری اسلامی ایران محسوس و شایسته تقدیر است.

حسینی صدر به فتنه‌ها و توطئه‌های دشمنان نظام و انقلاب اسلامی در برهه‌های مختلف زمانی اشاره کرد و ابراز داشت: با توجه به هجمه‌های مختلف، برقراری و حفظ امنیت کار ساده‌ای نبود و این در حالی است که سپاه پاسداران در کنار مردم و سایر دستگاه‌های حافظ امنیت از این موضوع سربلند بیرون آمدند.

امام‌جمعه موقت یاسوج گفت: سپاه پاسداران با همراهی و تلاش‌های مردم در بسیاری از گردنه‌های سخت پیش روی نظام، با موفقیت عمل کرده و بسیاری از توطئه‌های دشمنان را خنثی کردند.

حسینی صدر با اشاره به دوران جنگ تحمیلی، تصریح کرد: سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس نیز مدیریت مناسبی را اعمال کرد و پس از دوران دفاع مقدس نیز با نگاه سازندگی در کشور اقدامات شایسته‌ای را رقم زده است.

وی افزود: فعالیت مفید و مناسب در بخش‌های عمرانی و آبادانی کشور توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیانگر عزم این نهاد مردمی برای آبادانی کشور و سربلندی ایران اسلامی است.

حسینی صدر تصریح کرد: ایمان و باور قلبی در میان نیروهای سپاه پاسداران محسوس بوده و بزرگی و عزم این نهاد برای پاسداری از آرمان‌های امام و انقلاب اسلامی ایران بر کسی پوشیده نیست.