مصطفی جمشیدی در تازه‌ترین اثری داستانی خود با عنوان «تیغ و تاج» داستانی را درباره دوران ستم‌شاهی روایت کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، تازه‌ترین اثر داستانی مصطفی جمشیدی با عنوان «تیغ و تاج» از سوی انتشارات به نشر به زیر چاپ رفته و در ایام نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران منتشر می‌شود.

این نویسنده درباره این کتاب به خبرنگار مهر گفت:  مان تیغ و تاج کوششی در بازآفرینی خشونت ساواک در دهه ۵۰ برای کنترل و سرکوب انقلابیون ستم شاهی است.

وی افزود: این رمان به سرنوشت یک ساواکی که زنش را طلاق داده می‌پردازد که تحت پوشش یک گارسن در رستوران تاسیسی ساواک کار می‌کند.

به گفته جمشیدی زندگی شخصی وی؛ احساسات سردرگم و نحوه عمل سرتیم های ساواک با وی و همکاران اش دستمایه های نویسنده در خلق آین رمان است که در پایان با تهاجم انقلابیون مسلمان رستوران دچار آتش خشم  انقلابیون مسلمان شده و  تخریب میگردد.

این نویسنده تصریح کرد:  این رمان که تازه‌ترینادبی پیرامون وقایع آن دوران از تاریخ معاصر و زندگی مبارزان است پیش از این قرار بود در دهه فجر انقلاب اسلامی سال گذشته چاپ شود که در نهایت به ایام نمایشگاه کتاب سال جاری رسید.