زنجان-معاون پشتیبانی و توسعه منابع سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: بیش از ۹۰ درصد صنایع کشور را صنایع کوچک تشکیل می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان، محمدعلی عزیز محمدی در جمع مدیران و معاونان شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری تصریح کرد: با توجه به اینکه امسال، سال حمایت از کالای ایرانی نام گرفته بنابراین رسالت و تکلیف سازمان صنایع کوچک و شرکت شهرکهای صنعتی بیشتر و گسترده‌تر گردیده است.

وی با بیان اینکه امروزه اغلب خانواده‌ها درگیر بحث بیکاری هستند، اظهار داشت: بحث اشتغال موضوعی نیست که به راحتی از کنار آن گذشت بلکه لازمه ایجاد اشتغال و رفع بیکاری منوط به توسعه و رونق صنایع است.

عزیز محمدی با تاکید بر اینکه بیش از ۹۰ درصد صنایع کشور را صنایع کوچک تشکیل می‌دهد، گفت: در چند سال گذشته دولت از طریق سازمان‌های توسعه‌ای خود اقدام به سرمایه گذاری می‌کرد ولی هم اینک در دولت توان چنین سرمایه گذاری‌هایی وجود ندارد؛ ضمن اینکه در این گونه سرمایه گذاری‌ها بهره‌وری پایین بوده و عملاً کشورهای پیشرفته و صنعتی به سمت اقتصاد آزاد روی آورده‌اند.

معاون پشتیبانی و توسعه منابع سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با اشاره به اینکه فضا باید برای حضور سرمایه گذاری بخش خصوصی فراهم شود اظهار داشت: برنامه‌های سازمان هم اینک بر مبنای دو محور اساسی یعنی سرمایه گذاری جدید و نوسازی صنایع تدوین گردیده است.

عزیز محمدی  تاکید کرد: برنامه مقام عالی وزارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، بازگرداندن ۳۱ هزار واحد صنعتی راکد به چرخه تولید مجدد است و این برنامه بر مبنای برش استانی است و شرکت شهرک‌ها صنعتی استان‌ها باید تلاش خود را در این زمینه بیشتر کنند.

وی اضافه کرد: سرانه اشتغال از طریق نوسازی کاهش می یابد و با سرمایه گذاری کمتر نتایج بهتر و بیشتری می گیریم.

عزیزمحمدی سرمایه گذاری های خصوصی راکد را جزو سرمایه های ملی دانست و تصریح کرد: با توجه به اینکه راکد بودن این سرمایه ها به ضرر کشور تمام می شود بنابر این باید در محور نوسازی صنایع و راه اندازی این واحدها با حداکثر ظرفیت اقدام کنیم.

معاون پشتیبانی و توسعه منابع سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران نوسازی را شامل دو بخش نرم افزاری و سخت افزاری دانست و گفت: هم اکنون حدود ۱۵ درصد از واحدهای راکد نیازمند نوسازی از نوع سخت افزاری است و در ۸۵ درصد دیگر نیازمند نوسازی نرم افزاری از قبیل بحث توجه به بازار، کاهش قیمت تمام شده، توجه به فرهنگ و نیاز مشتری و... هستیم.

عزیزمحمدی بحث بازار را مهم تر از تولید دانست و عنوان کرد: متاسفانه تعداد قابل توجهی از تولید کنندگان توجهی به بازار ندارند و سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با توجه به اینکه یک سازمان توسعه‌ای است باید در این گونه مباحث به صورت جدی ورود کند.

وی با اشاره به اینکه سازمان توسعه ای باید چابک باشد، گفت: بحث آموزش کارکنان یکی از مهم ترین مسایل و برنامه های سازمان است و سعی می کنیم با بالا بردن توانمندی های پرسنل، بهره وری را افزایش دهیم و در کنار آن نسبت به تغییر فرهنگ سازمانی تلاش کنیم.

عزیزمحمدی زنجان را جزو استانهای پیشرو در زمینه سرمایه گذاری عنوان کرد و افزود: هم اکنون نرخ بیکاری در این استان نسبت به میانگین کشوری پایین است و باید تلاش شود تا ظرف چند سال آینده این میزان به زیر ۵ درصد برسد.