رئیس سازمان بهزیستی از برگزاری کارزار رسانه ای پیشگیری از مصرف گل در ۱۴ استان کشور خبر داد و گفت: گل بعد از تریاک دومین موادی است که در کشور شیوع بالایی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر دکتر انوشیروان محسنی بندپی در کارزار رسانه ای پیشگیری از مصرف گل افزود: این طرح در ۱۴ استان البرز، مازندران، قزوین، اصفهان، کرمانشاه، چهارمحال بختیاری، آذربایجان غربی، خوزستان، گیلان، بوشهر، کرمان، یزد، گلستان و تهران برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه پیشگیری از وقوع و شیوع آسیب های اجتماعی به عنوان راهبرد اصلی در سرلوحه اقدامات سازمان بهزیستی قرار دارد و همچنین به لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه و اثربخش تر است گفت: مداخله بهنگام باعث می شود بسیاری از آسیب ها به صورت اصولی و کارشناسی کنترل و مهار شود.

وی تاکید کرد: یکی از آسیب های اصلی، اعتیاد است که در افزایش آسیب های دیگر نیز نقش زیادی دارد. به همین دلیل کارزار رسانه ای پیشگیری از مصرف گل از هشتم تا دهم اردیبهشت ماه برگزار می شود.

وی گفت: این طرح با همکاری سازمان های مردم نهاد برگزار می شود و در جهت آگاه سازی و حساس سازی آحاد جامعه نسبت به سوء مصرف مواد به خصوص موادی مانند گل و شیشه و غیره که امروزه در بین جوانان و نوجوانان شیوع پیدا می کند.

رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه باید فرهنگ پیشگیری را در کل جامعه و خانواده ترویج کنیم، اظهارداشت: در صورت مصرف گل عوارضی ایجاد می شود که خانواده ها باید آن را شناسایی و مداخله بهنگام داشته باشند به طوری که گل بعد از تریاک دومین موادی است که شیوع بالایی در کشور ما دارد.

وی به عوارض مصرف گل اشاره کرد و گفت: مصرف گل باعث افسردگی، کاهش اقدامات حمایتی، عدم هوشیاری کامل، عدم تمرکز، خشکی دهان و دندان، تپش قلب، پرخاشگری و خشونت می شود.

به گفته وی: ۲۷ درصد جامعه کارگری به نوعی دچار مصرف مواد هستند که با شناسایی عوارض آن می توانیم در کاهش آن نقش موثری داشته باشیم و با اسم گل نباید خودمان را گول بزنیم. چرا که هویت و شخصیتمان دچار آسیب می شود.