به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، معاونان، روسای دانشکدهها و جمعی از اعضای هیأتعلمی دانشگاه با وزیر علوم سوئیس، هیأت همراه و سفیر سوئیس در ایران توانمندیها و ظرفیتهای دانشگاه معرفی و بر گسترش همکاریها تأکید شد.
دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه بینالمللی سازی در کنار تأثیرات مهم در ثبات آموزش عالی ملی به عنوان یکی از مأموریتهای آموزش عالی در جهان مطرح است، اظهار داشت: آموزش عالی نقش بسزایی در توسعه کشورها، پیشرفت مردم آنها و تواناییشان در بازاریابی جهانی ایفا میکند.
کریمی افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان قدیمیترین دانشگاه علوم پزشکی ایران اهمیت بینالمللی سازی را درک و در این راستا سیاستگذاری کرده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ارتباط محکمی با مؤسسات و دانشگاههای سوئیس توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران پایهگذاری شده، ابراز امیدواری کرد که این نشست و شبکه همکاری که در ادامه شکل میگیرد به تقویت همکاریها بیانجامد.
دکتر آمبرجیو (Mauro Dell Ambrogio) وزیر علوم سوئیس نیز با قدردانی از میزبانی وزارتخانههای علوم و بهداشت از هیأت سوئیس و برنامهریزی برای برگزاری این گردهمایی، بیان کرد: به عنوان گام نخست برای ما بسیار اهمیت دارد که با سیستم آموزشی و پژوهشی ایران آشنا شویم.
وی با اشاره به اینکه هیأت آموزش عالی سوئیس متشکل از افرادی است که ارتباط با دانشگاه علوم پزشکی تهران را پیش از این تجربه کردهاند، افزود: امیدواریم در سایه تعاملاتی که امروز رقم میخورد همکاری در زمینههای مختلف علمی و علوم پزشکی میان دو کشور گسترش یابد.
وزیر علوم سوئیس همچنین این نشست را فرصت مناسبی دانست تا دانشگاه علوم پزشکی تهران با افرادی از مراکز پژوهشی، تحقیقاتی و دانشگاهی معروف سوئیس آشنا شوند و در زمینههای مشترک همکاری کنند.
همچنین با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، وزیر علوم سوئیس، سفیر سوئیس در ایران، معاونان دانشگاه و هیأت سوئیسی، اتاق همکاریهای علمی ایران و سوئیس در محل دانشکده پزشکی پردیس بینالملل افتتاح شد.
دکتر رامین کردی، معاون بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره این اتاق همکاری های علمی گفت: تعاملات علمی و دانشگاهی با کشور سوئیس به دلایلی چون ارتباط خوب سیاسی ایران با این کشور، برخورداری از دانشگاههایی با جایگاه مناسب بینالمللی و حمایت مالی از پروژههای آموزشی و تحقیقاتی برای دانشگاه علوم پزشکی تهران حائز اهمیت است.
وی با اشاره به اینکه رویکرد مذکور زمینهساز افتتاح اتاق همکاریهای علمی ایران و سوئیس با پشتیبانی وزارت بهداشت شد، افزود: هدف اصلی از راهاندازی این دفتر افزایش ارتباطات آموزشی، پژوهشی و خدماتی دانشگاههای علوم پزشکی کشور با دانشگاههای سوئیس است.
معاون بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: اتاق همکاریهای علمی ایران و سوئیس میتواند تسهیلکننده ارتباطاتی باشد که توسط اعضای هیأتعلمی شکل میگیرد.
کردی خاطرنشان کرد: با تکیه بر حمایت مسئولان دانشگاه، وزارت علوم سوئیس و سفارت سوئیس در ایران از این دفتر، امیدواریم اعضای هیأتعلمی، گروههای آموزشی و مراکز تحقیقاتی دانشگاه هر چه بیشتر از فرصت ایجاد شده برای توسعه تعاملات با دانشگاهها و مراکز علمی این کشور استفاده کنند.