به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی استان فارس، در این پیام علاوه بر ذکر فضایلی از زندگی ایشان بر اهتمام و توجه جدی ایشان به حوزه فرهنگ و هنر علی الخصوص هنر انقلاب اسلامی تاکید شده است.
متن این پیام بدین شرح است:
انالله و اناالیه راجعون
اذا مات العالم الفقیه ثلم فی الاسلام ثلمة لایسدها شیء
بار دیگر شیراز شهر علم و ادب و فارس دیار پارسایان پارسی به سوگ عالمی نشسته که طنین خطبه های دلنشینش آدینه ها را ملکوتی می کرد. پیری دلسوخته که از خاندان تقوا و دانش برخاسته بود و سال ها سنگر جهاد و مبارزه را با حضور خویش رونق می داد.
نگاهی به تاریخ سراسر افتخار زندگی فقیه مجاهد آیت الله شیخ اسدالله ایمانی نشان می دهد در دایره دانش، راه سعادت و صلاح را به بهترین شکل پیموده و در کنار دروس فقه و اصول از مباحث فلسفی آیتالله حاج شیخ یحیی انصاری و همچنین حضرت آیتالله العظمی جواد آملی بهره برده بود. به مباحث اخلاقی حضرت آیتالله شبزندهدار اهتمام ویژهای داشته و از مباحث علمی، اجتماعی، سیاسی حضرت آیتالله العظمی مکارم شیرازی و مرحوم آیتالله ربانی شیرازی استفاده وافری کرده بود.
این همه در وجود او جمع آمده و مهرش در دل دریادلان نشسته بود؛ از این رو هنگامی که در سنگر نماز جمعه می ایستاد مردی دیده می شد مسلح به علم و عمل و تقوا و دانش و پرهیز و چندانکه قامت عاشقی می بست قیامت عشق رخ می نمود و مصلای آدینه پله پله جاده می شد تا ملاقات حضرت دوست.
سال ها مبارزه در دوران ستم شاهی و محکومیت به ممنوع المنبری و دستگیری و تحمل زندان روحیه مجاهدت را در او تقویت کرد، از این رو پس از پیروزی نهضت شکوهمند انقلاب اسلامی علاوه بر تدریس در حوزههای علمیه قم و کازرون و بوشهر و دانشگاههای شیراز، سنگر مجاهدت را خالی نکرد.
حضور مکرر ایشان در جبهه های دفاع مقدس مردی را در باور اهالی فارس نقش زد که پیشگام و پیشتاز جهاد است از این رو چه در مسند امامت جمعه کازرون و چه بعدها بوشهر و شیراز که با حکم نمایندگی امام راحل ره و سپس مقام معظم رهبری همراه بود سخنش بر دل ها می نشست.
همراهی ایشان با نهادهای فرهنگی و اهتمام جدی شان به فرهنگ و هنر خصوصا در نشست های سالانه با هنرمندان انقلاب اسلامی در هفته هنر انقلاب اسلامی و دیدار با شاعران و هنرمندان در شب میلاد کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام که به دعوت حوزه هنری انقلاب اسلامی فارس صورت می گرفت سبب شد اهالی فرهنگ و هنر ایشان را به چشم یک همراه و همدل ببینند.علاوه بر آن تحلیل های روشنگرانه آیت الله ایمانی از وضعیت فرهنگ و هنر قوت قلب هنرمندان و مدیران فرهنگی بود.
اینک اما بانگ الرحیل برآمده و آن پیر پرهیزگار رخت از دامن خاک بسته و تا گنبد افلاک پرکشیده است. از این رو به نمایندگی از هنرمندان انقلاب اسلامی و همکاران حوزه هنری انقلاب اسلامی فارس این مصیبت را به پیشگاه مقام معظم رهبری، حوزه های علمیه جامعه روحانیت دوست داران و علاقه مندان و بیت شریف و ارجمند ایشان صمیمانه تسلیت عرض می نماییم.
رفت تا دامنش از گرد زمین پاک بماند
آسمانی تر از آن بود که بر خاک بماند