بسته کتاب "دهه ۶۰" با تخفیف ۲۰ درصدی در غرفه موسسه فرهنگی هنری مرکز اسناد انقلاب اسلامی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر با توجه به اهمیت برهه حساس دهه ۶۰ در تاریخ جمهوری اسلامی و با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه «دهه‌ شصت یک دهه‌ مظلوم و درعین‌حال بسیار مهم و سرنوشت‌ساز در تاریخ انقلاب اسلامی است که متأسفانه ناشناخته مانده و اخیراً هم به‌وسیله‌ برخی بلندگوها و صاحبان آن‌ها مورد تهاجم قرار گرفته است»، بسته کتاب " دهه ۶۰ " با رویکرد بازخوانی حوادث آن دوره تاریخی و سرنوشت‌ساز به مخاطبان ارائه می‌شود.

در این بسته کتاب‌هایی با عنوان"تاریخ شفاهی حادثه هفتم تیر ۱۳۶۰" ، " جلد چهارم خاطرات آیت‌الله محمدی ری‌شهری"، "ترکیب التقاط و ترور"، " خوابگردها" و "عملیات مهندسی" قرار دارد.

۱ . تاریخ شفاهی حادثه هفتم تیر ۱۳۶۰

کتاب مذکور حادثه هفتم تیر سال ۱۳۶۰ را که طی آن آیت‌الله دکتر بهشتی و ۷۲ نفر از مسئولان و اعضای حزب جمهوری اسلامی به شهادت رسیده‌اند بررسی می‌کند.

این کتاب در چهار فصل گردآوری شده است. در فصل اول به فرآیند تأسیس حزب جمهوری اسلامی، اعلام موجودیت و اعضای حزب و تشکیلات آن می‌پردازد . فصل دوم کتاب مواضع سیاسی حزب جمهوری اسلامی را در مقاطع مختلف سال‌های اولیه انقلاب بررسی می‌کند. در فصل سوم به ریشه‌های حادثه هفتم تیر و انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی توسط منافقین و عامل آن فاجعه اشاره و در فصل چهارم و پایانی کتاب نیز پیامدهای حادثه هفتم تیر واکاوی شده است.

  ۲ . خاطره‌ها (جلد چهارم)

جلد چهارم خاطرات آیت‌الله محمدی ری‌شهری تحت عنوان "خاطره‌ها"  به موضوع عزل حسینعلی منتظری از قائم‌مقامی رهبری و جریانات مربوط به سید مهدی هاشمی پرداخته است. ری‌شهری در خاطرات خود به عنوان وزیر اطلاعات وقت با ذکر جزئیات به نحوه بازجویی و دستگیری مهدی هاشمی می‌پردازد.

این کتاب در چهل و یک فصل به بررسی دیدگاه‌های امام خمینی درباره مواضع و شخصیت آقای منتظری و اقدامات امام برای جلوگیری از انحراف وی و در مقابل در رابطه با نحوه مواجهه منتظری با نظام جمهوری اسلامی می‌پردازد و در نهایت نامه تاریخی امام مبنی بر عزل آقای منتظری و پیامدهای آن تحلیل و بررسی می‌شود.

۳ . ترکیب التقاط و ترور

کتاب " ترکیب التقاط و ترور" تحقیقی پیرامون عملکرد گروه فرقان از ابتدا تا فرجام است و به تاریخ شفاهی این گروه می‌پردازد.

این کتاب چهار فصل دارد که در سه فصل ابتدایی ماهیت گروه فرقان، ترورها و برخورد امنیتی و قضایی با این گروه بررسی شده است و فصل دیگر به بررسی افکار و عملکرد حبیب‌الله آشوری، طلبه مرموز و نویسنده کتاب ضاله «توحید» اختصاص دارد.

۴ . خوابگردها

"خوابگردها" یکی از نفیس‌ترین آثار در حوزه مطالعات سازمان مجاهدین خلق (منافقین) است. این کتاب برگرفته از اسناد دیداری و شنیداری از جلسات رهبران سازمان منافقین با نهادهای اطلاعاتی و نظامی رژیم بعث عراق است. مجموعه حاضر شامل متن پنج گفتگوی محرمانه سران منافقین با نهادهای اطلاعاتی و امنیتی رژیم بعث است که بازخوانی آن‌ها ماهیت و عملکرد این گروهک تروریستی را روشن می‌سازد.

۵. عملیات مهندسی

کتاب " عملیات مهندسی" کارنامه تروریستی بخش ویژه نظامی سازمان مجاهدین خلق (منافقین) از سال ۱۳۵۷ تا ۱۳۶۱ را مورد واکاوی قرار داده است.

این اثر در فصول ابتدایی به بررسی سیر تحولات سیاسی و تشکیلاتی سازمان منافقین از پیروزی انقلاب اسلامی تا اعلام جنگ مسلحانه و عملیات‌های تروریستی آن‌ها می‌پردازد و سپس واکنش سیاسی و امنیتی نظام در قبال آن روایت می‌شود. در این بخش از کتاب برای اولین‌بار تعدادی از کادرهای ارشد واحد اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سال‌های ۶۰ و ۶۱ به روایت‌هایی درباره نحوه مواجهه با سازمان منافقین می‌پردازند.

در ادامه شش پرونده اصلی "عملیات مهندسی" بخش نظامی سازمان منافقین بررسی شده و تبعات این اقدامات وحشیانه در عرصه سیاست و امنیت تحلیل می‌شود.

علاقمندان می‌توانند برای تهیه بسته کتاب "دهه ۶۰" با ۲۰ درصد تخفیف به غرفه مؤسسه فرهنگی هنری مرکز اسناد انقلاب اسلامی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، به آدرس شبستان راهروی ۲۴ ، غرفه ۲ مراجعه کنند.