به گزارش خبرنگار مهر، شهرام میرزایی در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه شهر زنجان با بیان اینکه توسعه پایگاههای امداد و نجات از مهمترین رویکردهای هلال احمر است، افزود: در حال حاضر ۱۵ پایگاه امداد و نجات ثابت و موقت جمعیت هلال احمر در محورهای مواصلاتی استان مستقر هستند.
وی با تاکید بر لزوم توسعه و به روزرسانی تجهیزات امداد و نجات، ادامه داد: در حال حاضر اقدامات خوبی در زمینه توسعه و به روزرسانی تجهیزات امداد و نجات در استان زنجان صورت گرفته است.
میرزایی با بیان اینکه آموزش امداد و نجات باید به عنوان یک اصل مهم در میان خانوادهها مطرح باشد، افزود: آموزشهای امداد و نجات باید در جامعه نهادینه شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: هرقدر بیشتر مردم نسبت به آموزشهای امدادی و کمکهای اولیه آگاهی داشته باشند در شرایط نامناسب راحتتر میتوانند به امدادرسانی بپردازند و قطعاً در این شرایط آسیبها کاهش مییابد، از همین رو است که توجه به آموزشهای امدادی و همگانی اهمیت پیدا میکند.
میرزایی با بیان اینکه طی سال گذشته بیش از ۲۰۴ روستا از آموزشهای امدادی و همگانی برخوردار شدند، گفت: کارمندان ۸۹ دستگاه اجرایی توسط مربیان جمعیت هلالاحمر آموزش دیدند و طبق برنامهریزی صورت گرفته قرار است برگزاری دورههای آموزش های امداد و نجات از طریق مساجد و کانونهای بسیج، افزایش یابد.
وی با بیان اینکه امسال نیز مرکز جامع توانبخشی استان زنجان افتتاح خواهد شد تا به جمعیت هدف خود خدماترسانی کند، گفت: امدادگران جمعیت هلال احمر در حوادث مختلف با حضور به موقع، امدادرسانی و کمک لازم را انجام میدهند که این مهم روح امید و امیدواری را در فرد آسیب دیده تقویت میکند.
وی خاطر نشان کرد: سال گذشته در قالب طرح «قادر» بالغ بر ۱۳ هزار خانوار به صورت چهره به چهره از آموزشهای امدادی برخوردار شدند و آموزشهای امدادی در قالب ۷ مرحله به این خانواده ها آموزش داده شد.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان زنجان در ادامه با اشاره به حضور امدادگران جمعیت هلال احمر در مناطق زلزله زده کرمانشاه، گفت: مردم استان زنجان همچون گذشته حس نوع دوستی خود را نشان دادند و بالغ بر ۲۸۰ میلیون تومان کمک نقدی و بیش از ۷ میلیارد تومان کمک غیر نقدی را به جمعیت هلالاحمر هدیه کردند تا به مناطق زلزله زده ارسال شود.