به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بیزینس اینسایدر، این نرم افزار هوش مصنوعی جدید دقت بالایی دارد و می تواند به طور کامل مانند انسان حرف بزند.
شباهت نرم افزار یادشده با شیوه تکلم انسان تابدان حد است که حتی از تکیه کلام هایی مانند اووم یا آه یا اصطلاحات عامیانه بهره می گیرد.
گوگل داپلکس می تواند تماس های تلفنی مدنظر کاربران را به جای آنها انجام دهد و دقت و هوشمندی آن تا بدان حد است که فردی که در آن سوی خط تماس در حال صحبت است، به هیچ وجه متوجه نمی شود که با یک نرم افزار و نه یک انسان در حال گفتگو است.
همین مساله باعث شده که نگرانی هایی در مورد پیامدهای استفاده از گوگل داپلکس ایجاد شود و حتی برخی از امکان سواستفاده از این نرم افزار سخن بگویند. شرکت گوگل مدعی شده که نهایت تلاش خود را به عمل خواهد آورد تا استفاده از این نرم افزار با شفافیت و به طور مناسب انجام شود.
ساندار پیچای هم اظهار داشته که این فناوری نیرویی پیش برنده خواهد بود و کیفیت زندگی میلیاردها نفر را در سراسر جهان ارتقا می بخشد. اما هنوز مشخص نیست که نتیجه ابداع این فناوری چه خواهد بود و سوالات زیادی در مورد نقش و تاثیر آن بر زندگی وجود دارد. ما باید این مسیر را با احتیاط طی کنیم و احساس مسئولیت بالایی داشته باشیم.