به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا غفاری روز یکشنبه در مراسم گرامیداشت زنده یاد محمد عبدالهی اظهار داشت: این موفقیت مرهون مجاهدت ها و تلاش های دکتر عبدالهی است که توانست به حوزه جامعه شناسی کور اعتبار شایان توجهی بدهد.
وی ادامه داد: این موفقیت نیز به این دلیل بود که ایشان حرکت در این عرصه را به شکلی که در علم و عمل همزمان باشد، دنبال می کرد.
معاون وزیر علوم تاکید کرد: زنده یاد عبدالهی دغدغه رفع مشکلات مردم داشت و توانست در ارائه راهکار به مسئولان در حوزه های اجتماعی نیز منشا اثر خیر باشد.
غفاری افزود: دکتر عبدالهی در بکارگیری و تقویت بنیه علمی سرمایه های اجتماعی و انسانی اهتمام جدی داشت و تمام وقت خود را صرف مسائل اجتماع در سطح ملی کرد.
وی یادآور شد: این چهره برجسته علمی کشور یک نظریه پرداز صاحب ایده، نظر و بینش جدید بود که علم و عمل به معنای واقعی را به هم آمیخته بود.
غفاری از عموم شاگران و همکاران ایشان خواست در جهت نهادینه کردن افکار و نظریان این کرد بزرگ که خدمات قابل توجهی را به کورمان در حوزه علوم اجتماعی ارائه داد تلاش بیشتری داشته باشند.
محمد عبداللهی در اول شهریور ۱۳۲۳ در ایلام به دنیا آمد، سال ۱۳۴۹ لیسانس خود را در رشته علوم اجتماعی از دانشگاه تهران اخذ کرد و سه سال بعد موفق به دریافت کارشناسی ارشد جامعه شناسی از همین دانشگاه شد و سال ۱۳۵۷ از دانشگاه میشیگان آمریکا دکترای جامعه شناسی گرفت.
وی از سال ۱۳۷۸ تا ۱۳۸۲ رئیس انجمن جامعه شناسی ایران بود و علاوه بر آن عضو شورای پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی (۱۳۶۲- ۱۳۸۲)، عضو شورای عالی برنامه ریزی علوم انسانی وزارت علوم، عضو شورای عالی ترویج کشاورزی وزارت کشاورزی، عضو کمیته تحصیلات تکمیلی گروه علوم اجتماعی پیام نور (۱۳۸۱- ۱۳۸۳)، مدیر گروه جامه شناسی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی ( برای سه دوره ۶ ساله) بود.