به گزارش خبرگزاری مهر، نشست مشترک ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآنی کشور و مسئولان کمیتههای ستاد برگزاری سیوپنجمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن با حضور حجتالاسلاموالمسلمین محمدی؛ نماینده ولیفقیه و رئیس سازمان اوقاف وامورخیریه صبح امروز دوشنبه ۲۴ اردیبهشتماه در هتل موقوفه ارم برگزار شد.
در این نشست پس از ارائه گزارش تحلیلی مسئولان کمیتههای ستاد برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن کریم درباره روند برگزاری این دوره از مسابقات، حجتالاسلاموالمسلمین محمدی اظهار کرد: تمامی نقاط قوت این مسابقات به یمن هدایتهای رهبری انقلاب، نظام و انقلاب اسلامی به وجود آمده است.
وی افزود: زمانی که رهبر معظم انقلاب دو ساعت برای مسابقات بینالمللی قرآن زمان را اختصاص میدهند، سایر مسئولان نیز بالطبع باید حداقل ۱۵ دقیقه برای حضور در برنامههای قرآنی و ترویج فرهنگ و آموزههای قرآنی در بخشها و دستگاههای مختلف وقت بگذارند.
رئیس سازمان اوقاف بر لزوم ارزیابی کلی از مجموع فعالیتهای مسابقات بینالمللی قرآن و نقاط قوت و ضعف و همچنین ارائه راهکارهای مناسب تأکید کرد و گفت: نظیر مسابقات بینالمللی قرآن جمهوری اسلامی ایران به جهت شاخصههای برجسته، در دنیا وجود ندارد.
حجتالاسلام محمدی درباره جهتگیری مسابقات بینالمللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد: ما در کشوری زندگی میکنیم که بر مبنای کلامالله مجید انقلاب کردیم؛ امتیاز مسابقات بینالمللی قرآن جمهوری اسلامی ایران نسبت به سایر کشورها، جهتدار بودن ،انقلابی بودن و استکبارستیزی آن است.
وی دیدگاه کسانی که میگویند، مسابقات قرآن نباید سیاسی شود را اشتباه دانست و گفت: ما سیاست از نگاه کلامالله مجید، آیات و روایات و مبانی فکری انقلاب و رهبر معظم انقلاب را مدنظر قرار دادهایم نه خط و خطوط سیاسی را.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به فرمایش پیغمبر اکرم (ص) مبنی بر جدا نشدن قرآن کریم و عترت (ع) تصریح کرد: پرچمداران قرآنی یعنی جامعه قرآنی کشور باید برای رفع مهجوریت کلامالله مجید، انقلابی و جهادی وارد میدان شوند تا فاصله مردم با قرآن کریم را از بین ببریم.
حجتالاسلام محمدی بابیان اینکه قرآن کریم برکات فراوانی دارد و هر قدم را که میتوانیم باید برای این کتاب آسمانی برداریم، تأکید کرد: همکاران ما در سازمان اوقاف و سایر دستگاهها باید برای سیششمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران در سال ۹٨ برنامهریزی کنند.
وی بر لزوم ارتباط مستمر با متسابقین مسابقات بینالمللی قرآن جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد و گفت: علاوه بر برگزاری مسابقات، یک رسالت انقلابی داریم و آن آموزشهای قرآنی و حمایت از کشورهای ضعیف در زمینه فعالیتهای قرآنی است.
رئیس سازمان اوقاف بر لزوم ارائه یک طرح پیشنهادی برای ارتباط مستمر با متسابقین تأکید کرد و یادآور شد: در جلسهای که متسابقین این دوره از مسابقات بینالمللی قرآن جمهوری اسلامی ایران داشتیم، برخی از آنها میگفتند که نیاز به آموزش دارند و همین که در ایران اسلامی با دیگر متسابقین و داوران ارتباط داشتهاند، باعث پیشرفتشان شده است. در این نشست همچنین گزارشی از پروژه افکار سنجی سی و پنجمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن توسط گروه مجری طرح ارائه شد.