حجت الاسلام سیدمحمدشریف حسینی کوهستانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: کانون خانواده برای ابراز عواطف و احساسات است که باید از آن برای بالندگی و شکوفایی علمی، اخلاقی، معنوی و فرهنگی اعضای خانواده بهره گرفت.
وی با بیان اینکه نقش زنان به عنوان مادری، همسرداری و خانه داری به دلیل اهمیت کانون خانواده برای تربیت فرزندان مهم است ادامه داد: زنان باید توجه ویژه ای به نقش تربیتی خود داشته باشند و بیش از آنکه به مشاغل خود توجه کنند باید برای نقش مادری اهمیت قائل باشند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی یزد با بیان اینکه خانواده به عنوان کانون اصلی تربیت فرزندان مطرح است اضافه کرد: پس از نقش خانواده برای تربیت فرزندان که در راس آن مادر قرار دارد، اجتماع نیز تاثیرگذاری بر تربیت دارد که بعد از خانواده مطرح می شود.
وی با تاکید بر اینکه امروز آسیب ها نیز از خانواده هایی برخواسته که از کانون منسجمی برخوردار نیستند و نتوانستند در تربیت صحیح گام بردارند اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اشاره به نقطه کانونی و اصلی دارند تا بانوان و خانواده ها به نقش مادری توجه بیشتری داشته باشند.
حسینی کوهستانی مسئولیت پذیری را از وظایف خانواده ها برشمرد و عنوان کرد: وقتی در خانواده به عنوان یک کانون آموزشی و تربیتی به فرزندان درس مسئولیت پذیری داده شود قطعا تمرینی برای پذیرش مسئولیت های بزرگتر است که در زندگی جوانان ما اثرگذار خواهد بود.
وی با انتقاد از افزایش سن ازدواج در جوانان اظهار داشت: این موضوع نیز به خانواده ها بستگی دارد چراکه نسل امروز به دلیل مسائل و مشکلاتی که در طول زندگی با آن مواجه می شود و باید مسئولیت آن را بر عهده بگیرد از ازدواج گریزان است، نکته اینکه همه دلایل افزایش سن ازدواج مسئولیت پذیری نیست اما ریشه در این موضوع دارد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی یزد با تاکید بر ایفای نقش بزرگترها در در امور تربیتی فرزندان در خانواده بیان داشت: رشد بهینه فرزندان باعث می شود تا جامعه ای سالم تر و شاداب و پویا داشته باشیم.