سمنان - نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان سمنان، گفت: معرفی الگوی پوششی یکسان برای دانشگاهیان دانشگاه آزاد استان مصوب شد

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود، حجت الاسلام رضا کهساری در جلسه شورای تخصصی فرهنگی دانشجویی استان سمنان، بر ضرورت توجه بیشتر مسئولان فرهنگی دانشگاه به امر حجاب ضرورت دارد، تاکید کرد: معرفی الگوی پوششی یکسان برای دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی اقدامی ویژه است.

وی در دیگر بخش سخنان خود، افزود: با توجه به حذف تلگرام امیدواریم امور دانشجویی بلافاصله در ایجاد کانال‌های ارتباطی در فضای مجازی در پیام رسان های ایرانی برای اساتید، کارکنان و دانشجویان اقدام کند.

نماینده دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد استان سمنان، گفت: یکی از امکاناتی که می‌تواند پیام‌های فرهنگی را به خانه‌های مخاطبان ببرد فضای مجازی و سایت دانشگاه است که باید بیشتر گسترش یابد.

کهساری بیان کرد: ایجاد کانال‌های فرهنگی یکی دیگر از تقاضاهای ما در راستای ترویج فرهنگ دینی و اسلامی در کنار اخلاق دانشجویی است.

گزارش اقدامات انجام‌شده در خصوص طرح عفاف و حجاب توسط واحدهای دانشگاهی، برنامه‌ریزی گرامیداشت سی و ششمین سالروز آزادی خرمشهر، نحوه اجرایی کردن حمایت از کالای ایرانی در قالب همایش، سخنرانی و ... دیگر برنامه‌های واحدها در خصوص مناسبت‌های ماه مبارک رمضان و ایام شب‌های قدر از مصوبات این نشست بود.