به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از کانون های فرهنگی هنری مساجد قزوین، حجت الاسلام علی رمضانی در این باره اظهار کرد: یکی از برنامه هایی که در سال جاری توسط ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در استان ها اجرایی می شود، رویداد ایده پردازی بچه های مسجد است.
وی ادامه داد: در این رویداد شرکت کنندگان، توانمندی های خود را در ایده پردازی، بیان ایده و انتقال آن به دیگران در محیطی دوستانه به نمایش می گذارند به طوری که با مراجعه به سایت ثبت نام کرده و ایده های خود را با موضوعات مسجد و کارآفرینی، مسجد و فضای مجازی، مسجد و تحولات اجتماعی (توسعه شادی و نشاط اجتماعی) ارائه می دهند.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین اضافه کرد: ایده های ثبت شده در سایت از سوی تیم ارزیابی مورد بررسی قرار می گیرد و ایده های منتخب و حائز شرایط برای شرکت در مرحله بعد انتخاب می شوند و سپس صاحبان ایده های منتخب فیلمی سه دقیقه ای از طرح خود ضبط کرده و در صفحه اختصاصی سایت بارگذاری می کنند.
وی عنوان کرد: این فیلم ها توسط هیئت داوران بررسی شده و از هر استان سه ایده برگزیده شده و به مرحله کشوری این رویداد که مرداد ماه در تهران برگزار می شود، راه می یابد.
حجت الاسلام رمضانی تأکید کرد: تمام کسانی که در زمینه های فرهنگی، هنری، آموزشی، اقتصادی و غیره برای مخاطبین خاص و عموم مردم برنامه ریزی و فعالیت دارند و به خصوص کسانی که ایده ها و تجربیات موفق در مسجد دارند، می توانند در این رویداد ایده پردازی شرکت کنند.
وی خاطر نشان کرد: علاقمندان برای شرکت در این رویداد تا ۳۱ خرداد ماه فرصت دارند تا در سایت های ذکر شده نسبت به ثبت نام و ثبت ایده خود اقدام کنند.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین با اشاره به اهداف برگزاری این طرح اظهار کرد: آشنایی با ظرفیت های عظیم کانون های مساجد در پیشبرد اهداف نظام، شناسایی و حمایت از ایده های موفق در موضوعات فرهنگی و هنری، معرفی ایده های اثرگذار به دستگاه ها و سازمان ها مرتبط و کانون ها برای الگوسازی، پشتیبانی برای بسترسازی به منظور موفقیت ایده های بچه های مسجد و شورآفرینی در جامعه مخاطب از جمله اهداف برگزاری این رویداد است.
وی در پایان یادآور شد: با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه کارهای بزرگ از ایده پردازی آغاز می شود، امیدواریم با اجرای این رویداد شاهد ثبت ایده ها و تجربیات متعدد از سوی فعالان مسجدی باشیم و با استفاده از این ایده ها بتوانیم جریان سازی فرهنگی و رونق بیش از پیش مساجد را در جامعه اسلامی دنبال کنیم.